Quatre xics detingut per barallar-se enmig del carrer en València

Un dels arrestats té prohibit entrar a la ciutat
Brutal baralla en València | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en la ciutat de Val√®ncia a quatre xics, d'entre 21 i 31 anys, com a presumptes autors d'un delicte de participaci√≥ en renyina tumultu√†ria, despr√©s d'agredir-se entre ells amb pals i botelles.

Els fets han passat este dilluns, cap a les 18.00 hores de la vesprada, quan els agents van ser avusats per la Sala del 091 perqu√® es dirigiren a un carrer del districte valenci√† de Prove√Įments, a on hi havia una baralla entre un grup gran de persones.

Una volta en el lloc, els policies han trobat a dos dels ara detinguts, els que mantenien una forta discussi√≥ i tenien taques de sang a la roba. Els agents han sabut que la baralla entre els dos s'hauria originat en un bar i, posteriorment, s'haurien sumat altres dos xics.

Un dels detinguts té prohibit entrar en València

Els agents van aportar la descripci√≥ d'eixos dos individus a les altres patrulles policials, localitzant una d'elles en els voltants, els dos amb taques de sang i un d'ells amb un tall en el llavi i l'altre amb un hematoma en l'ull esquerre i un tall en el bescoll. 

Els policies van poder saber que l'agressi√≥ s'hauria produ√Įt amb pals i botelles i que, fins i tot, un dels presumptes autors li hauria clavat a un altre una botella de cristall trencada al bra√ß, causant-li un tall profund. La baralla, que havia comen√ßat en un bar, es va traslladar fins a un descampat , participant en ella tant els sospitosos com un gran grup de persones que ja haurien fugit del lloc.

Per tot aix√≤, els agents van detindre als quatre xics com a presumptes autors d'un delicte de participaci√≥ en renyina tumultu√†ria. A un d'ells, a dem√©s, se li va detindre tamb√© per un delicte de trencament de condemna, en constar-li una prohibici√≥ d'entrar i estar en la ciutat de Val√®ncia

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a 4 persones que s'han fet passar per víctimes de la DANA i guanyar diners" "Greu incendi d'un cotxe en Torrevieja"