El Rei trasllada el condol a la família del guàrdia civil mort en Jerez

Felip VI ha traslladat el seu condol a la família d'Agustín Cárdenas i el seu record "pel seu màxim servei a tots els espanyols en la defensa de la seua seguretat"

Este dissabte s'ha celebrat el Dia de les Forces Armades, ocasió en la qual el Rei Felip VI ha traslladat el condol a la família d'Agustín Cárdenas, el guàrdia civil de Jerez atropellat per un cotxe que fugia dels agents a Jerez, i ha recordat el seu "màxim serveien la defensa de la seguretat de tots els espanyols.

El Rei ha traslladat el seu condol a la família

El Rei d'Espanya ha traslladat el seu condol a la família i el seu record "pel seu màxim servei a tots els espanyols en la defensa de la seua seguretat", segons ha informat la Casa Reial.

El succés s'ha produït al voltant de les 3.00 hores quan els ocupants d'un Renault Megane, el conductor de 22 anys i el copilot de 17, fugien de la Guàrdia Civil a més de 180 quilòmetres per hora en l'autovia A-381, que uneix Jerez i Els Barris.

El conducte del vehicle, de 22 anys i que ha donat positiu en consum de cocaïna, estava fugint dels agents, per la qual cosa es van disposar controls per a interceptar-los i en el primer d'ells, situat en una carretera comarcal de doble sentit, el cotxe escapolit va evitar el xoc amb el vehicle de la Guàrdia Civil impactant contra l'agent mort.

Després de l'atropellament mortal, el cotxe es va estavellar de manera frontal contra un altre vehicle, que els seus tres ocupants van resultar ferits lleus.

Poc després van ser detinguts per efectius de la Policia Local de Jerez i traslladats als calabossos de la Comandància de la Guàrdia Civil a Cadis, on han començat a instruir-se les diligències.

Mor atropellat un guàrdia civil per un cotxe donat a la fugida a Jerez

La Guàrdia Civil ha confirmat este dissabte al matí la defunció "en acte de servei" de l'agent Agustín Cárdenas, mentre realitzava un servei de seguretat ciutadana en l'entrada a la localitat de Jerez.

Els ocupants d'un Renault Megane, conductor de 22 anys i copilot de 17, ho atropellaven mortalment quan fugien de la Guàrdia Civil a més de 180 quilòmetres hora per la A-381. 

El conductor de 22 anys, ha donat positiu en cocaïna.

Després de l'atropellament mortal, s'han estavellat de manera frontal contra un altre vehicle, que els seus tres ocupants van resultar ferits lleus.

Finalment els dos joves han estat detinguts i traslladats a calabossos de la Guàrdia Civil de Cadis per a la instrucció de les diligències.

<

>
El Guàrdia Civil mort tenia 52 anys, era natural i veí de Jerez deixa vídua, una filla i tres néts.

La capella ardent s'ha instal·lat en al Cabildo Vell.

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un jove de 32 anys en una persecució policial" "La visió més masclista de Tomás Gimeno sobre relacions esporàdiques amb dones"