Rescaten a una conductora borratxa que havia quedat atrapada dins del seu cotxe en Godelleta

Ha sigut assistida pels equips mèdics
La conductora estava atrapada dins | Guàrdia Civil

Esta matinada de dilluns, cap a les 02.15 hores, agents del Subsector de Trànsit de València s'han desplaçat per a atendre un accident de circulació en un camí rural pròxim a la carretera CV-424, en el municipi de Godelleta, en la Foia de Bunyol (València).

Els agents de la Guàrdia Civil han vist com un cotxe, després d'eixir-se'n de la via per marge dret, havia quedat suspés en l'aire, enganxat per la seua part posterior a la barrera de protecció que delimita la calçada amb un barranc, encaixat entre un arbre i un mur de contenció, i la conductora havia quedat atrapada dins.

Els agents de la Guàrdia Civil, davant del perill que comportava que el cotxe es precipitara al buit amb greu perill per a la vida de la conductora, han descendit a peu per una zona molt escarpada, fins conseguir arribar al vehicle i, amb dificultat, han pogut rescatar a la víctima.

Com la distància des d'on es trobava el cotxe accidentat i la carretera per a on s'havia precipitat era molt dificultós, a demés de l'estat en el que es trobava la conductora, un dels agents ha transportat a la dona sobre la seua esquena, fins a deixar-la en lloc segur per a ser atesa de les lesions produïdes, primerament pels agents i posteriorment pels servicis d'emergència sanitaris. Els agents, una volta han rescatat a la conductora i ha sigut atesa, li han fet la prova d'alcoholèmia, i va donar positiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafen 20.000 euros a huit persones en fer-se passar pels seus bancs en Alacant" "Nova pastera! Troben a 7 persones en una famosa cala de Benitatxell"