Retencions quilomètriques en la CV 31 provocades per un cotxe que patina

El vehicle ha derrocat el bloc de formigó que separava els dos sentits de la circulació. A més les pluges han provocat kilòmetres de cua

Les pluges de les últimes hores en la província de València han provocat que un cotxe haja patinat a l'entrada de la CV-31, a l'altura de Paterna, i ha produït retencions quilomètriques en la CV-35, en direcció a València. Pel que sembla, en el succés s'han vist implicats tres vehicles i no hi ha hagut cap ferit. El cotxe més afectat ha estat el que ha patinat, vehicle que ha derrocat el bloc de formigó que separava els dos sentits de la circulació i s'ha ficat dins de la mitjana.

Retencions en la Pista de Silla

Com és habitual, les retencions han arribat a la Pista de Silla per les pluges. En esta ocasió no hi ha hagut cap accident, però les pluges estan provocant una circulació lenta dels vehicles per precaució per les pluges ha produït els embussos.

Les pluges deixen 80 l/m² a Sueca

Esta matinada no ha parat de ploure en el litoral de la província de València i han descarregat 83,2 litres per metre quadrat (l/m²) en la localitat valenciana de Sueca, de 74,4 l/m² a Polinyà de Xúquer, de 58,6 l/m² a Algemesí de 56,2 l/m² a Barx.

Pobles valencians afectats per la pluja

També ha plogut, encara que amb menor intensitat, en els municipis de Real, Quart de Poblet i Guadassuar, que han superat els 30 litres per metre quadrat, en concret 37,2, 36,8 i 34,4, respectivament, segons les dades de les últimes 12 hores de les xarxes de Aemet i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, recollits per Europa Press.

Pel seu costat, 24,6 l/m² s'han registrat a Alzira, 23,9 l/m² en l'aeroport de València, 19 l/m² a València, 10,8 l/m² a Carcaixent i 4 l/m² a Llíria.

Les precipitacions han estat persistents des de la matinada especialment en el litoral de la província de València, més abundants a la Ribera, l'Horta Sud, zones del nord de la Safor i sud de la ciutat de València.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Apareix el cadàver de la model Christy Giles a la porta d'un hospital de Califòrnia" "La Guàrdia Civil i la Policia Local intensifiquen la vigilància contra robatoris"