Salven la vida a un bebé que estava en parada cardiorespiratòria en Burjassot

La Policia Nacional de la localitat va actuar amb molta rapidesa
Salven la vida a un bebé de 17 mesos en Burjassot | Pixabay

 

 

Una patrulla d'agents de la Policia Nacional han salvat la vida d'un bebé de 17 mesos, que estava en parada cardiorespiratòria, gràcies a la seua ràpida actuació traslladant-l al costat dels seus pares, a un ambulatori a on va ser reanimada i d'eixa manera es va evitar la seua mort.

 

Els fets s'han produït a última hora de la vesprada d'este dimarts quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 per a què es dirigiren a un carrer del municipi de Burjassot, en l'Horta Nord (València), a on hi havia una bebé que s'estava ofegant.

 

Havia patit una convulsió per febre

Els agents van trobar a una parella: la dona subjectava a una bebé «sense aparents signes vitals» i deia que s'havia entravessat amb aigua i no respirava des de feia un temps. Davant la gravetat de la situació, els agents «van actuar amb gran decisió» i ràpidament van traslladar a la parella amb la bebé al Centre de Salut més pròxim, a on van reanimar a la bebé que hauria patit una convulsió per febre, derivant-la posteriorment a un hospital.

 

Este dimecres la mare de la xicoteta s'ha posat en contacte telefònicament amb la Comissaria de Burjassot agraint la labor dels policies i la seua ràpida actuació i ha dit que per a ella «no eren uns herois, sinó que eren uns àngels».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!