Desarticulen un grup criminal dedicat al tràfic de drogues en Vinaròs

Han detingut a un total de set persones
Desmantellada una organització criminal en Vinaròs que es dedicava al tràfic de droga | Agències

La Guàrdia Civil ha desmantellat una organització criminal suposadament dedicada al tràfic d'estupefaents que tenia la seua seu en Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), a on s'han desarticulat dos punts de venda de droga.

Segons han informat fonts policials, els agents han detingut a set persones com a presumptes autors d'un delicte de pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals i organització criminal.

En eixe sentit, sis dels set detinguts eren del mateix clan familiar, mentres que ha sigut investigada una dona que treballava per a este grup.

Descoberts els punts de venda de la droga

La investigació va començar en el mes de juny. Els guàrdies civils van comprovar que en un domicili i en un local regentat pels ara detinguts hi havia una gran afluència de persones per breu espai de temps i van corroborar que es tractaven de punts de venda de droga.

L'operació es va desenvolupar en els mesos posteriors, a on l'obtenció de proves va ser determinant perquè el passat 23 d'octubre es procedirà a la fase d'explotació d'esta, el resultat de la qual va culminar amb la detenció dels implicats i la
desarticulació de dos punts de venda i distribució de droga a la província.

A demés, van aflorar una sèrie d'actius i beneficis obtinguts amb el blanqueig de capitals i que no corresponen a una activitat laboral lícita dels seus membres.

Un botí de més de 20.000 euros

La Guàrdia Civil va procedir al registre simultani de quatre cases i un establiment hostaler, tots ells situats en la localitat de Vinaròs, i es va confiscar d'un total de 210 grams de cocaïna i més de 100 dosi, així com més de 20.000 euros en metàl·lic, sis cotxes d'alta gamma i una motocicleta, entre altres objectes.

Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, han sigut posats a la disposició dels jutjats de Vinaròs, que han decretat l'ingrés a la presó de dos dels detinguts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorprenen a un conductor borratxo circulant a gran velocitat en Petrer" "Ferit en caure de la bici en València"