S'incendia l'antic molí real de Paterna

L'incendi s'ha produït a última hora de la vesprada
El molí s'ha incendiat ahir a la vesprada | Consorci Provincial de Bombers València

 

Un incendi s'ha produït este passat dijous en Paterna, concretament en l'antic molí real de la localitat. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, un total de 15 efectius han estat treballant fins a passades les 21.00 hores de la nit per tal d'extingir les flames. Els Bombers han rebut l'avís de les flames al voltant de les 19.25 hores. El foc s'ha propagat amb tanta facilitat per l'antiga construcció que una hora i mitja després encara continuava ardent. Es desconeixen de moment les causes que han originat les flames. Fins al lloc del sinistre s'ha desplegat un dispositiu d'extinció on participen una quinzena de bombers dels parcs de Paterna, Burjassot i Torrent junt a oficial de guàrdia. Fins a temps després no s'ha pogut donar el foc per controlat i extingit.

Un adornament nadalenc incendia un habitatge al Port de Sagunt

Els bombers del parc de Sagunt, a la comarca de Camp de Morvedre, s'han traslladat esta vesprada fins a un domicili del Port de Sagunt per extingir un incendi que s'havia produït en el mateix habitatge. L'incendi s'havia ocasionat al cremar-se una decoració nadalenca d'este domicili situat al carrer Astúries, segons informa el Levante-Emv.

En l'interior de l'habitatge es trobava una dona de 34 anys i dos xiquets de 10, però només han patit inhalació de fums sense cap conseqüència greu, segons el mateix periòdic abans esmentat. La Policia Local i els bombers mobilitzats fins al lloc han aconseguit evitar que l'incendi anara a més. L'incendi no ha afectat a l'estructura, només al fluid elèctric ja que s'ha quedat sense. Segons fonts dels agents que han intervingut, l'accident s'ha produït per un adorn de l'arbre de Nadal.

Fins a les 16:00 hores de hui ha estat el mateix carrer del domicili afectat tallat al trànsit, mentre s'han realitzat les feines d'extinció, segons el Levante-Emv.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detenen un home la nit de Nadal en València per alertar d'un atemptat fictici" "Huit anys de presó per furtar un taxi i disparar dos homes en una persecució en València"