Els socorristes del Campello salven a un banyista que no podia eixir a la riba

L'equip de salvament i socorrisme del Campello recorden la importància de tindre precaució els dies de bandera groga.

campello

La regidoria de Platges, dirigida pel primer tinent d'alcalde del Campello, Julio Oca, novament desitja felicitar l'equip de salvament i socorrisme per l'actuació duta a terme ahir tard a la platja de Muchavista i que es va saldar amb un “final feliç”.

En una vesprada en la qual es trobava posada la bandera groga, la intervenció es va produir quan l'equip de socorristes va albirar a un home de mitjana edat que s'introduïa en l'aigua, a uns 100 m de la riba. Poc després, intentava eixir presentant símptomes d'esgotament.

“Una vegada més, l'observança i seguiment de l'equip de socorristes va ser fonamental per a la seguretat dels nostres banyistes”, manifesta Julio Oca. A més, posa l'accent en les mesures de prevenció. “Tan important com la professionalitat del nostre equip és la prudència que han de guardar els banyistes si observen que les condicions de la mar poden ser perilloses”.

El banyista va ser ajudat a eixir de l'aigua i reanimat amb oxigen. Ja fora de perill va ser estabilitzat i traslladat a l'hospital de Sant Joan d'Alacant. El coordinador del servei, Miguel Ángel Ñiguez ens recorda que quan s'hissa la bandera groga cal tindre precaució a l'hora de banyar-se. “Aquesta bandera ens alerta que les condicions de la mar o altres agents externs poden ser perilloses per al banyista degut, entre altres causes, a la formació d'ones o corrents forts. La millor protecció és la prevenció”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari