INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

1.700 punts de suministre es queden sense llum en el centre de València

La zona afectada, principalment, és la del C/ Don Joan d'Àustria
Imatge arxiu comptador elèctric | CEDIDA

 

ACTUALITZAT. A les 11.15 hores del migdia d'este dijous s'ha declarat una incidència en el subministrament elèctric en el centre de València. L'avaria, localitzada fonamentalment en el C/ de Don Joan d'Àustria, ha afectat a 1.700 punts de subministrament en un primer moment.

 

Segons avança el diari 'Las Provincias', l'avaria s'ha pogut solucionar en un 35% dels casos als 10 minuts, segons fonts d'Iberdrola. Amb tot, fins a passades pràcticament dos hores encara hi havia equips treballant en la zona per a localitzar l'origen i el motiu del tall elèctric, per a solucionar-lo, ja que la zona, concentra comerços i un trànsit de gent considerable constantment.

 

Finalment, cap a les 13.10 hores, quasi dos hores després d'haver-se produït l'incident que ha afectat el cor financer de la capital valenciana, s'ha restablit el servici. De fet, els equips que s'han desplaçat a la zona havien pogut controlar la incidència per al poc més de 30% d'afectats gràcies a usar línies aletrnatives. No obstant això, el servici no s'ha pogut reprendre completament fins que no han detectat i solucionat l'avaria.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram