Tamara Gorro es recupera de la seua anèmia i rep l'alta després de donar a llum al seu fill Antonio

La presentadora s'ha fotografiat amb el seu home Ezequiel Garay i amb el seu segon fill que va nàixer el passat 15 de desembre

Tamara Gorro ja ha superat el seu pitjor moment després de donar a llum al seu xicotet Antonio, tal com explica ‘Lecturas’. La presentadora va comunicar a tots els seus seguidors que patia anèmia, però en vore  els metges que no patia perill ha rebut l'alta este mateix dilluns 18 de desembre al migdia.

  

  

  

Tamara i Ezequiel ja han tornat a casa acompanyats del seu segon fill, Antonio. Cal assenyalar que este és el seu primer fill gestat per ella mateixa, a diferència de la jove Shaila. La xicoteta de la casa va nàixer per gestació subrogada i segur que també estarà amb els nervis a flor de pell per conèixer d'una vegada per sempre al que serà el seu nou germà.

  

  

  

El matrimoni s'ha fotografiat molt somrient amb el seu fill en braços després de l'arribada d'Antonio este passat 15 de desembre en l'Hospital Vithas Nisa Aigües Vives de València. L'excol·laboradora de María Teresa Campos ha escollit un  vestit de color marró amb detalls de flors per a presentar al seu nou fill i tornar a casa.

A més, durant este migdia, Tamara ha compartit una imatge amb la seua família virtual on ha relatat que la seua recuperació està sent més lenta del que esperaven , però per fi han tornat a casa.

Amb les següents paraules ho ha explicat en el seu compte de Instagram: «Se'n anem a casa! Família virtual, esta era la bona notícia que us havia de donar. Ahir us deia que estic bastant delicada, ja que tinc anèmia i la recuperació està sent més lenta. Però amb un bon control ràpidament estaré recuperada. Estant junts els quatre em recuperaré immediatament. Gràcies per tot, els meus amors».

Tamara també ha promès en el mateix missatge que «molt prompte ensenyaré la bellesa de fill que tenim» i ha volgut agrair a la seua parella tot l'amor i suport que ha rebut per la seua banda: «Molt ràpid  ensenyaré la bellesa de fill que tenim, sereu els primers a veure-li la careta. Us estime! Papà gràcies, perquè sense tu res havies si possible, T'estime (No puc deixar d'agrair el FANTÀSTIC equip mèdic que han fet possible que el nostre rei estiga al costat de nosaltres tres, GRÀCIES)».

Tamara va anunciar a tots els seus seguidors que es posava de part

A la fi de la setmana passada, la presentadora de televisió va anunciar a tots els seus seguidors de Instagram que es posava finalment de part, un dels moments més esperats de la seua vida.

Així descrivia les emocions que la inundaven després de conèixer la notícia: «Ha arribat el dia! Molts anys somiant amb este moment… Este és el resultat de mai baixar els braços, arribar a la meta. Un moment nou, molta incertesa, nervis, molts nervis. Però ansiosos i replets de felicitat per viure cada instant i conèixer al preciós àngel caigut del cel. (…) Família virtual… Estem de part!».Realment cansada per l'esforç, Tamara va penjar l'endemà la imatge més significativa del part: el moment en què Antonio arribava al món, amb Tamara realment exhausta, però feliç per veure-li la cara i observar la bonica imatge del seu pare amb el seu fill en braços per primera vegada.«Família virtual… El vostre nebot Antonio està amb nosaltres! Crec que no hi ha millor imatge per a representar tot el que m'agradaria dir. És impossible descriure els meus sentiments, en poques paraules… Un altre somni complit, el seu papà va ser el primer a agafar-li, que sensació tan bonica en veure-ho», relatava en les xarxes socials Tamara. Finalment, la presentadora de televisió va haver de calmar a tots els seus seguidors després de patir anèmia a causa de l'esforç del part, però tot ha acabat millor impossible.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Canvis molt importants en els controls d'alcohol i drogues a Espanya" "FOTO BRUTAL: Una policia es fa una foto en un espill i comet este tremend error"