INVITACI√ď:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Tanquen un local de telefonia, dos bars i sancionen a algunes persones en Alacant i en València

Les autoritats han tancat els accessos a algunes zones per a evitar que les persones passen

Algunes persones sancionades feien deport o passejaven per la ciutat | Policia Local de València

 

Actualitzaci√≥ 16/03/20, a les 19.24 hores. Al llarg d'este dilluns la Policia Local d'Alacant ha tancat un total de 6 cafeteries, un restaurant, una perruqueria i 3 bars. A dem√©s, ha multat a 5 fruiteries per traure el seu g√®nere al carrer i a dos persones que estaven en el carrer venent m√†scares.

 

Not√≠cia 16/03/20, a les 13.45 hores. La Policia Local d'Alacant ha tancat este dilluns un establiment de telefonia en el centre de la ciutat, que estava venent m√†scares, a dem√©s de dos bars que havien incomplit l'ordre de tancament, i ha sancionat a algunes persones que practicaven deport i passejaven. D'esta manera, han desobe√Įt el Decret d'Estat d'Alarma i el deure d'estar confinats en les seues cases.

 

Els bars sancionats es troben en la pla√ßa de la Llibertat i en el carrer del Regidor Lorenzo Llaneras, en el barri de Sant Blai d'Alacant. A dem√©s d'estar oberts, estaven oferint els seus servicis a alguns clients. Els agents tamb√© han tancat un establiment de telefonia, situat en el carrer d'It√†lia, que estava venent m√†scares.

 

Tamb√© s'han sancionat a les persones que han eixit a practicar deport, sobretot en les zones costaneres, en la Pedrera i en els accessos i pujades al castell de Santa B√†rbara. Ha sigut necessari tancar-los i precintar-los per a evitar que les persones accedisquen.

 

Els policies locals estan patrullant a peu, informant en cotxes amb megafonia per tota la ciutat i en 'quads' per les platges. D'esta forma, han sancionat tamb√© a persones que han eixit a passejar per les zones costaneres i els passejos de les platges, a on s'han identificat turistes que desobeeixen el deure de no eixir dels seus hotels.

 

La desobedi√®ncia tamb√© en Val√®ncia

En el cas de la ciutat de Val√®ncia, les den√ļncies tampoc han tardat en arribar. Este diumenge, durant la nit, tres persones han sigut sancionades per transitar per l'Antic Llit del T√ļria i per portar, presumptament, subst√†ncies il¬∑legals. 

 

A demés, la Policia Local de València ha denunciat una empresa de la ITV per continuar oberta durant l'estat d'alarma.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

Més notícies de la categoria Successos