Vodafone alerta als seus usuaris d'una nova estafa

La companyia de telefonia ha avisat: "Et criden dient que es tracta de Vodafone, has de penjar el telèfon. En cas de no fer-ho et pujarà de manera immediata la quota"

Els tipus d'estafes i el número d'estes han anat en augment. Ens arriben cada vegada més directament al nostre dispositiu i els estafadors renoven els seus mètodes per a intentar robar les nostres dades personals més ràpid i més discretament.


Les estafes telefòniques no paren de créixer i ja són les mateixes companyies les que han d'alertar als seus usuaris sobre elles. Això és el que ha hagut de fer l'empresa Vodafone.


En el dia d'ahir, la companyia ha hagut d'avisar als seus clients que, en cas que els criden dient que es tracta de Vodafone, has de penjar el telèfon. En cas de no fer-ho et pujarà de manera immediata la quota.


En la seua xarxa social de Twitter, Vodafone ha llançat este advertiment als clients: "Es fan passar pels nostres operadors i, si no estàs d'acord, prometen ficar-te en ‘un fitxer’ perquè l'OCU s'encarregue que et diguen altres operadores. És una estafa, no piques!".Esta estafa telefònica coneguda com a 'vishing' és un dels mètodes més usats pels estafadors. Es tracta deel fet de cridar a particulars, mentir-los perquè faciliten les seues dades personals i sobretot, les dades bancàries.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Anul·len la presó permanent als condemnats per acabar un xiquet de 2 anys a Elx" "El nou mètode dels lladres per a conéixer si una casa es troba buida"