Detingut un xic de 26 per violar una dona de 64 anys, en desembre, en Carcaixent

La víctima caminava a soles, de matinada, per l'avinguda de les Germanies del municipi de la Ribera
L'agressor va aprofitar que era de matinada i que la víctima anava a soles   |  Arxiu

 

Este dijous ha prestat declaració davant de la jutge un xic de 26 anys acusat de violar a una dona de 64 anys en una cotxera de Carcaixent en desembre de l'any passat. El jove, capturat este dimarts, ha sigut detingut esta setmana a causa de la investigació que ha dut a terme la Guàrdia Civil i la Policia Judicial de Cullera durant estos set mesos.

Segons pareix, el presumpte agressor va aprofitar que la dona caminava a soles per l'avinguda de les Germanies de Carcaixent durant la matinada, després d'unes activitats festius que havia organitzat la població per a eixos dies, tal com informa el diari 'Levante'. En eixe moment, el xic es va tirar damunt d'ella i la va espentar fins a un garatge que tenia la porta trencada i no estava tancada. 

Tot i que la dona es va resistir, el xic va poder agredir-la sexualment i, després, la va deixar allí en la cotxera. Seguidament, la dona va allargar-se a la caserna de la Guàrdia Civil i va denunciar al xic, que no havia vist mai en la vida. En eixe moment, es va encetar la investigació, cosa que acaba de finalitzar gràcies a les proves genètiques que els agents van arreplegar en desembre i que concorden totalment amb les del detingut.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRAGÈDIA CASTELLÓ: Mor José M. Arraiz, de 41, deixant fill de 16 amb paràlisi" "ALACANT: 1 Mort, de 16, i 2 ferits en xocar contra una palmera en Benidorm"