Una xica valenciana mor assassinada en l'hotel a on treballava en el Regne Unit

La víctima va ser colpejada al cap amb un objecte contundent en la recepció
La víctima duia molt poc de temps treballant en este hotel | Pixabay

El passat 9 de desembre, Marta E. V., una xica valenciana de 27 anys, va ser assassinada a colps en un hotel de la ciutat de Bournemouth, en Regne Unit, a on treballava com a recepcionista.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', els fets es van produir en el torn nocturn, mentres la víctima treballava. El cadàver va ser trobat en el vestíbul de l'hotel i presentava diferents colps al cap.

La Policia anglesa ha detingut a un sospitós, un xic de 32 anys, com a presumpte autor de l'assassinat de la xica valenciana. Tal com pareix, l'acusat va acudir a la comissaria de Bournemouth per a avisar de la mort violenta de Marta, però va ser arrestat hores després de ser interrogat pels agents que van assumir la investigació del cas.

L'acusat patix una malaltia mental diagnosticada

El presumpte homicida patix, pel que pareix, una malaltia mental diagnosticada per un metge i coneguda per les autoritats de Regne Unit.

Després de rebre l'avís que una xica estava inconscient en la recepció de l'hotel, diferents patrulles policials i una ambulància es van traslladar amb urgència al lloc, encara que no van poder fer res per a reanimar a la víctima.

Desafortunadament, Marta ja estava morta quan van arribar al vestíbul els primers agents i sanitaris. Segons l'autòpsia realitzada l'endemà, la jove va morir a conseqüència de diferents ferides que presentava al cap. El forense va determinar que la xica valenciana va ser colpejada amb un objecte contundent.

 

El cos de Marta no ha sigut repatriat

La víctima havia començat a treballar com a recepcionista, unes quantes setmanes abans de la seua mort violenta, en l'establiment d'una coneguda cadena hotelera britànica. La jove valenciana residia en la ciutat de Preston i no tenia parella.

Després de ser informats del crim, els seus familiars i amics van quedar sumits en una profunda tristesa a l'espera de rebre més informació sobre com es van produir els tràgics fets. Marta va estudiar el cicle de Comerç Internacional en l'Institut d'Educació Secundària (IES) Pere Boïl en el municipi de Manises.

Desafortunadament, el cos de Marta encara no ha pogut ser repatriat al territori valencià.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un encaputxat assassina a tirs a un home en Alfàs del Pi" "Atenció! Un xic assassina a la seua mare en Vinaròs"