Aisha Bordas, una fallera dels peus al cap defén a València en Top Star

La valenciana va competir en la categoria "Mi tierra" de Top Star en Telecinco deixant a València al capdavant de l'equip i amb una veu del tamany d'una falla

Aisha Bordas va defendre a València de principi a fi amb tota la seua profesionalitat, saber estar i amb una veu inigualable.

"Mi tierra"

L'equip d'Aisha Bordas en Top Star era l'anomenat "Mi tierra", ella era València i va defendre la seua terra com ningú, captivant als mentorsDanna Paola, Risto Mejide e Isabel Pantoja, que va ser la que finalment va apostar per ella amb 11.000. Als que també va encandilar amb el seu art i sensibilitat en l'escenari va ser als 50.

L'equip el formaben: Un francés, una valenciana i una Canaria passant a la final del programa d'ahir dissabte la representant valenciana, Aisha Bordas.

<

>

Jesús Vázquez

El presentador de "Top Star" de Telecinco, Jesús Vázquez, va descriure a la jove cantant com: fallera, a la que li encanta el soul, enamorada de la seua terra, una valencianeta amb una veu que vibra com una mascletà, del tamany d'una falla i espectacularment guapa.

Isabel Pantoja

Isabel Pantoja va ser la primera que va apostar per Aisha i que finalment se la quedà com a mentora. "Eres delicada, bonica i amb una veu per a fer el que et done la gana i tu eres una Top Star", així va valorar la tonadillera a Bordas.

<

>

Risto Mejide

Risto: "Has fet molt bé elegint este tema".

Danna Paola

Danna Paola assegurà transportar-se a un musical de Broadway, a més la cantant no sols va valorar a Aisha, sinó que li va donar un consell: "No deixes que ningú et faça sentir ordinària".

Una actuació guanyadora

L'actuació de la valenciana la va dur a guanyar la seua categoria "Mi tierra" front a Antón i Belinda. I es que Aisha com ella mateixa es va definir va cantar amb el cor i amb tota la seua ànima.

Aisha Bordas

Aisha Bordas és una cantant i compositora valenciana amb més de 10 anys de trajectòria artística. Ha actuat per tota la geografia espanyola amb grans xous i espectacles simfònics.
Vocalista versàtil, tracta qualsevol estil musical, però està especialitzada en el gènere soul, funky i blues. El 4 de setembre de 2020 es llançà el seu primer disc de soul amb temes de la seua autoria i produït per Ángel Vela.
Actualment forma part de la companyia Infinity Esdeveniments i Produccions, recorrent els teatres espanyols amb els espectacles "Etern Mecano", "Rebobinant, el millor pop dels 80" , "Voler-te a Tu: Homenatge a Camilo Sesto" i "EuroSinfónico".

Trajectoria

Des que va néixer ha estat envoltada de música i sempre ha tingut una gran afició per cantar. Va créixer escoltant molts estils musicals diferents, especialment el so Philadelphia i Motown,
i com bona valenciana, amb només dos anys ja es va pujar a un escenari. Va formar part del cor de la seua escola a València durant 3 anys amb la qual va guanyar diversos premis a la Comunitat Valenciana.

- A l'estiu de 2008 va guanyar un concurs de cantants novells a València,

- En 2009, es va presentar com a candidata al festival de "Eurovisió 2009" quedant entre els 20 primers candidats en la categoria de "pop-rock".

- A l'abril de 2009 va quedar semifinalista en el càsting de "OperaciónTriunfo"

- El seu primer disc promocional, "Collage".

- Durant 2010, Aisha va col·laborar amb diversos compositors i projectes musicals com el primer "còmic musical en línia": www.lagrimasdeaire.com . També fitxa per MYSTIC DJS per a la discogràfica "Aranya Rècords" com a vocalista principal de temes house i dansi,
premi aconseguit en el concurs nacional de televisió de talents
"Al Sota de la Ribera" 2010, en el qual va quedar en 4a posició.

- Al gener de 2011 va quedar entre els últims 25 finalistes del càsting de "Operación Triunfo".

<

>
- De 2010 a 2012 va ser la vocalista de la banda de blues "Patraix Blues Band".

- En 2012 és fitxada per la companyia "Sagitari Produccions".

- A més, comença l'octubre de 2013 un nou projecte en acústic amb el grup Radio Lux.

- En 2015 sorgeix una nova oportunitat i fitxa per "Infinity Esdeveniments i Produccions", empresa especialitzada en espectacles al costat de bandes i orquestres simfòniques. Amb ells, Aisha va fer el salt a l'àmbit nacional i va començar a recórrer els teatres i auditoris espanyols amb els espectacles "Etern Mecano", "Rebobinant, el millor pop dels 80", "EuroSinfónico" i el tribut simfònic oficial a Camilo Sesto "Voler-te a Tu", acompanyant en els cors a Ángela Carrasco
i Paco Arrojo. Aconsegueix actuar en llocs rellevants com el Palau de la Música de València, el Teatre de la Llum Philips en la Gran Via o el Palau Municipal de Congressos de Madrid.

Soutopia

"SOULTOPIA" és l'ambiciosa aposta de Aisha per un projecte creat i dirigit per ella mateixa en el qual han intervingut més de 20 professionals de la música. Un homenatge al soul, blues i swing amb arranjaments d'Ángel Vela, gravat en RPM Estudis (València), barrejat per Richy Rojas (Miami) i masteritzat per Luis del Toro i Santi Martín (Madrid). Gravat en 2018, "SOULTOPIA" és un humil homenatge i una celebració a esta música que mou la "ànima" de Aisha,
i esperem que de tot aquell que vulga participar del seu somni.

<

>

Molt fallera

Aisha és fallera des de naixement i va formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València en 2013.

<

>
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Van segrestar als fills de Lucía Dominguín i ella va estar a punt de llevar-se la vida" "Mr. Big estarà en la seqüela de 'Sexo en Nueva York'"