EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Alba Carrillo, 8a concursant confirmada de 'GH VIP 7'

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' va participar anteriorment en 'Supervivientes'
Alba Carrillo entrarà en la casa de 'Gran Hermano' | TELECINCO

 

Alba Carrillo és la huitena concursant de ‘GH VIP’ confirmada. La model i col·laboradora del programa ‘Ya es mediodía’ saltava a primera plana el divendres quan Sonsoles Ónega, la presentadora del magazín a on col·labora, anunciava el seu nom com a nova concursant del ‘reality’ de famosos de ‘Gran Hermano’.

 

Alba Carrillo es convertirà en participant del ‘reality’, format amb el que ella ja té certa experiència, ja que anteriorment va participar en ‘Supervivientes’ amb molt bons resultats, arribant quasi a guanyar el concurs.

 

A una setmana de l’estrena del programa, lentament anem posant rostre als participants d’enguany, un càsting ple de cares famoses i polèmiques, que de ben segur faran les delícies dels seguidors d'este concurs, oferint espectacle i contingut a doll.

 

Alba Carrillo, molt il·lusionada per entrar en la casa de Guadalix

A pocs minuts d’acabar el programa ‘Ya es mediodía’, la presentadora anunciava el nom de la seua col·laboradora com a participant d'esta edició, arrancant els aplaudiments i l’alegria dels allí presents, mentres Alba Carrillo saltava de la seua cadira eufòrica per a anar corrent a abraçar als seus companys: «Deixaré ‘Ya es mediodía’ en gran i portaré el maletí per a la meua Sonso» fent referència a la presentadora, cosa a la que ella li responia recíprocament, oferint-li tot el seu suport: «Des d’aquí tindràs tota la força i tota l’energia. Volem que sigues la guanyadora de ‘GH VIP 7’».

 

Alba Carrillo està molt emocionada amb la seua nova aventura televisiva | TELECINCO

 

Amb la confirmació d’Alba Carrillo ja són huit els participants d'esta nova edició de ‘Gran Hermano’: Mila Ximénez, ‘El Cejas’, Anabel Pantoja, Dinio García, Adara Molinero, Estela Grande i Noemí Salazar.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!