Belén Esteban interromp l'emissió de 'Sálvame' i assegura estar molt esgotada

La col·laboradora de Mediaset ha creat un ambient d'autèntic tensió en plató

Les noces d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez està creant cada dia més conflictes en la pantalla menuda espanyola. Sobretot, en 'Sálvame'. Durant el programa d'este dilluns, Belén Esteban no ha pogut reprimir-se i s'ha encarat amb Rafa Mora, un dels col·laboradors del format. La col·laboradora de 'Sálvame' sempre ha defensat que Anabel continués amb les noces pese a la defunció de la seua iaia. Una premissa que també ha sostingut avui. Durant la seua intervenció, Rafa Mora l'ha interromput per a corregir-la. "La relació entre Kiko i Anabel és el que ens concerneix ara".

Immediatament després, Belén Esteban ha recriminat esta interrupció per a dirigir-se al director del programa. "Alberto, puc acabar? Si no, calle tota la vesprada", assegurava.

Belén Esteban assegura estar esgotada

La tensió ha anat en augment i Rafa Mora ha llançat un comentari que ha provocat la eixida de la de Paracuellos de plató. "Tu ets la que vas deixar la platja plena de m...". En este moment, Belén ha agafat la seua jaqueta i ha marxat. "Estic esgotada. No he acabat de parlar, val?", deia deixant a l'audiència esglaiada.

Jorge Javier Vázquez ha intentat solucionar el problema. Ho aconseguit?

Jorge Javier Vázquez ha tractat de solucionar el problema i li ha preguntat el motiu del seu cabreig. "Ja estic farta, tio. S'ha casat i ha estat unes noces meravelloses. Com no em deixa acabar, ell que sap de tot, m'agradaria acabar. Anabel no és la que ha donat bufetades a ningú. Per a mi, la que va donar bufetades el dia de les noces va ser Isabel Pantoja filla".

Belén Esteban es va convertir en protagonista de les noces de Anabel Pantoja

És una de les noces d'índole social de la qual més es parla. L'enllaç entre Omar Sánchez i Anabel Pantoja. A l'esdeveniment acudien molts rostres coneguts de la nostra televisió i companys de Anabel Pantoja en 'Sálvame'. En este sentit, han estat diversos els clips que s'han fet virals en les xarxes socials durant les últimes hores: un d'ells mostrant la 'festa' que Belén Esteban organitzava amb un micròfon a la meitat de la barra lliure.

TWITTER

Era la col·laboradora de Mediaset l'encarregada d'amenitzar part de la vetllada. A ritme de 'Gasolina', una de les cançons més importants de la història del reggaeton, 'la Esteban' va voler animar a tots els assistents, cridant en més d'una ocasió paraules com "anem".

Una cerimònia gens avorrida

Una cerimònia que va estar també protagonitzada per diversos discursos i cants en els que la parella s'animava, tocava les palmes, somreia i s'emocionava. Omar Sánchez també volia dedicar-li unes paraules a la seua parella abans de posar-se els anells i li comentava que: "La meua bruna trianera vull dir-te que per fi estem complint el nostre somni. Ets una persona increïble, lluitadora i treballadora, per això t'he triat a tu. Només em queda dir-te una cosa, no canvies mai i qui et coneix sap de què estic parlant".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou expulsat de 'Masterchef Celebrity'" "Fiama sorprén a tots en revelar el seu secret: 'Va ser un estiu molt mogut'"