Belén Esteban triomfa en la seua estrena com a presentadora de 'Sálvame'

La seua naturalitat i complicitat amb els col·laboradors i directors van convertir-lo en un programa de molt bona factura.
Belén Esteban s'estrena com a presentadora | Twitter

Des de fa tres dilluns, Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame', s'absenta durant la primera hora del programa de les sobretaules de Telecinco. Este fet ha dut a la productora responsable del format a confiar la presentació de l'espai a un dels col·laboradors que es troben aquella vesprada entre l'alineació del programa.

 

El primer guanyador d'esta experiència va ser Rafa Mora, que ja comptava amb certa experiència, ja que este estiu ha fet de presentador del programa germà 'Cazamariposas' en diferents ocasions. La premiada de la setmana passada va ser Laura Fa, una altra cara de confiança de 'La fábrica de la tele', la productora responsable del format. I l'elecció d'esta setmana no ha deixat a ningú indiferent. Belén Esteban conseguia este dilluns el càrrec de presentadora suplent quan passaven pocs minuts de les quatre de la vesprada.

 

Belén Esteban convertida en presentadora de 'Sálvame'

Belén Esteban ostentava fins ara el paper de co-presentadora del programa de les vesprades, però ahir va provar en les seues carns el que era portar la batuta del programa i, segons el que deien els espectadors, no se li va donar gens malament. La seua naturalitat i complicitat amb els col·laboradors i directors van convertir-lo en un programa de molt bona factura.

 

Bones dades d'audiència en el seu debut

L'edició de 'Sálvame Limón', presentada per Belén Esteban, va acumular un 14,9% de quota de pantalla i més d'1.600.000 espectadors. Faltarà vore si després d'estes dades, la productora confiarà en la de Paracuellos com a presentadora dels seus formats.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!