El col·laborador de 'Sálvame' que li hauria robat el cor a Miguel Bosé

María Patiño ha sigut l'encarregada d'explicar-ho
Sálvame ha viscut una de les notícies més fortes de la temporada i un col·laborador és el protagonista | Telecinco

Diumenge 'Hormigas blancas' dedicarà el seu programa a Miguel Bosé i això ha causat que el cantant s'haja convertit en un dels temes centrals en 'Sálvame'. De fet, s'ha desencadenat una tertúlia a on s'ha acabat destapant un dels grans secrets del 'món del cor'. 

El comentari de María Patiño ha sigut el detonant i és que la col·laboradora de 'Sálvame' li ha preguntat a Kiko Hernández si l'havien convidat per a participar en el programa presentat per Carlota Corredera. Davant d'este comentari, el tertulià no ha tingut més remei que aclarir les coses.

Miguel Bosé va estar interessat en Kiko Hernández

Patiño ha explicat que el cantant va estar, durant un temps, molt interessat en Kiko Hernández. Segons la col·laboradora, Bosé hauria arribat a abordar-lo durant un concert a on els dos van coincidir. Una notícia que el col·laborador no ha dubtat en explicar. 

Fa uns anys Kiko Hernández, Marta López i Lydia Lozano en un concert de 'El canto del loco' a la plaça de las Vendas de Madrid i va ser allí a on es van conéixer. El col·laborador va escoltar quatre cançons i va anar al lavabo. Durant el trajecte el va cridar Miguel Bosé i van mantindre una conversa durant uns minuts.

Les preguntes de Miguel Bosé a Kiko Hernández

En el transcurs de la conversa, Bosé li va preguntar a Kiko pel seu paper en 'Crónicas marcianas'. Segons pareix, el cantant estava molt interessat en conéixer els secrets de la feina del col·laborador per a saber si realment es tractava d'un personatge televisiu o si bé, Hernández era tal qual es mostrava en els mitjans de comunicació.

Tot seguit, el cantant li va preguntar a Kiko per la seua vida sentimental i li va preguntar per si tenia parella o li agradava algú. Esta però va ser l'única trobada que els dos van mantidre. Una història que Lydia Lozano s'ha encarregat d'anar explicant als col·laboradors de 'Sálvame'. Entre ells estaria María Patiño qui no ha dubtat en deixar anar la bomba en ple directe.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Filtració 'La isla de las tentaciones 2': Primeres parelles confirmades" "Dakota Tárraga passa dos nits en la presó d'Alacant"