Conflicte entre Alexia Rivas, Marta López i María Patiño, qui té raó?

Alexia Rivas planta cara a Marta López i a la presentadora de "Socialité" María Patiño

Alexia Rivas va visitar este divendres "Viernes Deluxe" en Telecinco i es que té molts comptes pendents sobretot en Marta LópezMaría Patiño i que va intentar resoldre. Les seues polèmiques declaracions a una revista i van complicar encara més les seues picabaralles contra Marta López i María Patiño, qui va sortir victoriosa d'estos duels?.

Qui té la raó?

María Patiño li va dir a la exreportera de "Socialité" de Telecinco tot el que pensava d'ella i tot el que li havia arribat a les seues orelles, al que Alexia Rivas li va contestar, el que no saben es si Patiño seu va creure del tot.

Torn de Marta López

Mentrestant, Marta López deia mentidera a Alexia per una conversa que van mantenir en 'Superviventes' i li recrimina que ella no li ha de demanar perdó per res (encara que li ho va demanar per anomenar-la vaga). Alexia, per part seua, creu que Marta li ha ofés no amb insults però sí amb la seua manera de parlar sobre ella. Pots votar per una de les dos al final de l'article.

Opinions diferents

Ara hi han opinions de tota classe, alguns membres de la redacció de 'Socialité' creuen que Alexia Rivas ha triomfat a l'hora de defensar-se de María i Marta, encara que no tots opinen igual.

Alexia Rivas s'esfondra en tornar al plató de 'Socialité': "Me'n vaig anar per la porta de darrere"

Alexia Rivas s'ha emocionat a l'inici de la seua entrevista amb Jorge Javier Vázquez per a 'Viernes Deluxe' perquè la seua primera trobada ha estat en el plató de 'Socialité'. Amb llàgrimes en els ulls, l'exreportera del programa que presenta María Patiño fa balanç de la seua polèmica marxa després de sortir a la llum escàndol del 'Merlos Place'.

Des que va passar tot allò, no tornava al plató: "Un programa el compon molta gent i aquí hi ha gent que jo vull molt. M'emociona veure'ls, han format part de la meua vida". Alexia té la sensació que se'n va anar "per la porta de darrere", i Jorge Javier apunta que "se li posen els ulls tristos" quan recorda el programa.

Alexia Rivas no tanca la porta a tornar a 'Socialité'

"Vaig donar molt en este programa. No m'importava fer viatges, hores de més... He perdut fins a amics per donar exclusives al programa", compte Alexia. A més, compte que va gaudir molt, però la gran pregunta és... tornaria? "No ho sé, van passar coses que no van ser boniques, la manera de marxar-me d'aquí. Si em tornaren a cridar no sé què faria, per mi sí, encara que va haver-hi molts desacords". Després d'això, ha confessat que no li tanca la porta al programa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alejandra Rubio posa entre la corda i la paret a la seua mare en directe" "Gloria Camila rep missatges d'odi que rebutgen els seus orígens colombians"