Desgraciat, et rebente el cap, l'amenaça d'una col·laboradora de 'Sálvame'

Anabel Pantoja esclata contra Rafa Mora per burlar-se del seu pare

Terratrémol en el plató de 'Sálvame' per un monumental enfrontament entre Anabel Pantoja i Rafa Mora. Els dos tertulians, que han estat discutint des de l'arrancada del lliurament d'este divendres, s'han encarat davant la mirada perplexa de la resta de col·laboradors i d'una Pau Padilla que ha intentat frenar el conflicte. La gota que ha plenat el got ha sigut una burla de l'extronista sobre el pare de la influencer, provocant que esta perdera els papers.


Després d'apostar-se en directe 100.000 euros, Rafa li ha llançat un dard a la seua companya: "Jo els tinc, no soc com tu". "Si els tingueres, li pagaries l'ascensor al seu pare", li ha etzibat, fent referència al problema de mobilitat de Bernardo Pantoja. Lluny de quedar-se ací, el col·laborador s'ha posat a peu coix, un gest de burla que ha fet esclatar a Anabel.

"Em cague en la teua punyetera mare! L'última vegada que nomenes el meu pare, desgraciat. Envejós, fastigós, desgraciat! Jo al teu pare no li esmente! L'última vegada que li dius coix, et rebente el cap, pallasso", ha exclamat una Anabel fora de si. "T'han vist les càmeres rient-te del meu pare!", li ha enlletgit.


Visiblement nerviosa i alterada, la neboda d'Isabel Pantoja ha abandonat el plató en companyia de Gema López per a intentar tranquil·litzar-se.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Tu no tens la culpa': l'error de Kiko Rivera amb Anabel Pantoja" "Sexe desenfrenat a l'Illa de Supervivientes'"