L'inesperat debut de Maite Galdeano com a presentadora

La notícia ha agarrat per sorpresa a tots els col·laboradors que pensaven que l'elegit seria un dels col·laboradors habituals.
Maite Galdeano presentant 'Sálvame' | Telecinco

 

Els dilluns seguixen sent dia de càsting en el plató de 'Sálvame' i ahir li va tocar debutar a una habitual del món dels realitys. Si fins ara han superat la prova de presentar la primera franja de 'Sálvame' algun dels col·laboradors del programa, hui ho ha fet una persona experta en el format, Maite Galdeano.

 

La mare de Sofía Suescun ha visitat les instal·lacions de Mediaset per a participar en 'Sálvame' com a convidada, però les normes han canviat a les quatre de la vesprada i s'ha anunciat que la Galdeano seria l'encarregada de substituir a Jorge Javier Vázquez fins a l'arribada d'ell a les cinc. En un primer moment els col·laboradors han reaccionat amb incredulitat davant de la notícia, però quan l'han vista desfilar per les escales centrals del plató han començat a donar per bona la notícia.

 

No ha sigut ben rebuda per tots

Cal recordar que el càsting públic per a Galdeano arriba en un moment en el que té a una gran part de l'equip de col·laboradors del programa en contra, i això ha dificultat notablement la seua faena davant de la càmera.

 

Per exemple, Gema López, ha dit en una de les seues primeres intervencions que ella només estava a les ordres del director i no de la Galdeano, que estava ahí de passada. També Belén Esteban ha rebut de mala gana la notícia i ha ignorat les instruccions de la Galdeano. Per últim, Kiko Matamoros ha fet broma amb la concursant de realitys, vulnerant les normes que ella intentava imposar.

 

Podríem dir que Maite ha superat la prova, però caldria que polira alguns aspectes com, per exemple, el fet de dissimular quan la direcció li parla per línia interna o, inclús, la manera de parlar que té amb els col·laboradors. Anteriorment, Laura Fa, Rafa Mora Belén Esteban ja han sigut provats com a presentadors ocasionals del format de sobretaula.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!