INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Juanra Bonet revela quants diners té Broncano

El presentador de ‘¡Boom!’ va descol·locar al còmic andalús responent a la famosa pregunta sobre els diners d’una manera molt original
Juanra Bonet revela els diners que Broncano té en el banc | Movistar +

 

David Broncano, presentador del programa ‘La Resistencia’, es va trobar el dijous passat en una situació molt surrealista. Mentres estava entrevistant a Juanra Bonet i David Fernández, que havien assistit al plató per a anunciar ‘Dos’, el seu nou espectacle teatral, va ser sorprés per les declaracions destrellatades dels convidats.

 

Juanra Bonet revela amb un truc quants diners té Broncano

L’espai de Movistar+, conegut per posar en un compromís als seus convidats a través d’atrevides preguntes sobre els diners i el sexe, va rebre a Bonet i Fernández amb la intenció de seguir amb el seu ‘modus operandi’ de sempre. No obstant això, els entrevistats havien planificat amb anterioritat com enfrontar-se a eixes qüestions privades.

 

Fet i fet, els convidats van començar a sumar la quantitat de diners que tenen en el banc amb la finalitat que Broncano descobrira el percentatge que corresponia a cada un d’ells. «Hem volgut ser rigorosos amb la privacitat de cada un i ser respectuosos amb el joc del programa», comentava el presentador de ‘’¡Boom!’. Per la seua part, Fernández va afegir que «serà fàcil d’encertar».

 

El programa de David Broncano es caracteritza per fer preguntes compromeses als seus convidats | Movsitar +

 

El còmic va prosseguir amb l’endevinalla: «Entre els dos, tenim 532.053 euros. Ara endevineu de qui és el 95% d'eixos diners... I vos recorde que Eurovisió el vaig fer fa 11 anys», va comentar amb humor Fernández, recordant la seua actuació com a ‘Chikilicuatre’ en el festival musical.

 

A continuació, els convidats van repetir la mateixa fórmula matemàtica amb la pregunta del sexe: «Entre els dos, cinc vegades». Davant la cara d’expectació de Broncano, Juanra Bonet va afegir el següent: «El 100% pertany a qui no ha sigut pare recentment», deixant entendre que la quantitat de la que estaven parlant pertanyia al presentador de ‘La Resistencia’.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!