El futur de Manu Zapata després d’haver guanyat el premi de ‘¡Boom!’

Fa un mes que ‘Los Lobos’ van conseguir emportar-se el gran premi del concurs de preguntes d’Antena 3, i sembla que Zapata ha decidit com encaminar la seva vida
Leer en español
La vida de Manu Zapata torna a la normalitat després d'haver guanyat el premi de '¡Boom!' | CEDIDA

 

Fa poc més d’un mes que ‘Los Lobos’ van conseguir fer-se amb el gran premi de ‘¡Boom!’ després d’haver-ho intentat 505 vegades. Encara que només han passat unes setmanes des de la cita, la vida ha de tornar a la normalitat pels integrants del grup, que s’han convertit en una llegenda del món de la televisió.

 

El futur de Manu Zapata, integrant de ‘Los Lobos’

Manu Zapata, un dels components d’este mític grup, ha parlat sobre què farà d’ara endavant amb la seua vida. De moment, ha decidit dedicar-se un temps a si mateix per descansar, i més tard assistirà a classes per preparar-se per a les oposicions de Correus que tindran lloc el 2020.

 

Segons explica ‘Ecoteuve’, el navarrès va declarar el següent: «Continuo amb això i no vull deixar-ho. Però sí que tinc clar que cal seguir amb els peus en terra. Si després el futur em presenta altres coses que siguen millors que les que tinc ara o que m’atraguen més, llavors ja vorem. Si gràcies al concurs s’obrin altres portes o finestres, benvingudes seran. Però amb els peus en terra».

 

'Los Lobos' van esclatar d'emoció i alegria quan van guanyar el gran premi | ANTENA 3

 

A pesar de tot, Manu Zapata no ha abandonat la idea de no tornar a aparéixer en un plató de televisió: «A mi sempre m’ha agradat el món de la televisió. Vaig estudiar muntatge en l’Escola de Cinematografia i Audiovisual de la Comunitat de Madrid i després vaig treballar de muntador molt de temps. Conec els mitjàns. Així que si sorgix alguna cosa que en relació amb això, que realment m’atraga i m’òmpliga, endavant».

 

Mentrestant, Manu, Valentín, Erundino i Alberto, membres de ‘Los Lobos’, continuen planificant coses junts. De fet, volen organitzar un viatge en grup, tal i com ja van explicar al programa d’Antena 3: «Quan vam començar el concurs, vam parlar de fer un viatge a la Patagònia. I això, ho seguim mantenint. I després hi ha un altre obligat, que és el del golf de Bòtnia, la resposta que ens va donar el premi. El que ens queda és buscar els millors períodes de l’any per anar allà, les millors dates per visitar-los».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris