Edurne encén les xarxes amb un posat en biquini i sense David de Gea

L'artista es troba lluny del porter, que està realitzant la pretemporada amb el Manchester United
Leer en español
La parella viu la seua relació a distància a causa de la feina  | Gtres

 

La cantant Edurne ha donat la benvinguda al calorós mes d’agost compartint una fotografia on apareix en biquini lluint figura mentre ix d’una piscina. D’esta manera, l’artista fa una parada al seu dia a dia per a refrescar-se, sense la companyia de la seua parella, David de Gea, que es troba de pretemporada amb el Manchester United.

 

Des de la seua casa en Madrid, la cantant i jurat de ‘Got Talent’ es mostrava radiant, posant per la fotografia amb un biquini rosa, unes ulleres de sol, un bronzejat caribeny i un somriure d’orella a orella, una imatge per a delit del seu milió de seguidors en Instagram: «A gost, A gust», així acompanyava l’artista la fotografia.

 

 

Edurne tornava fa pocs dies a la feina anunciant que començava amb les gravacions de la nova edició del programa ‘Got Talent’, on és membre del jurat. Mentrestant, la seua parella, que està a punt de renovar contracte amb el Manchester United, va jugar esta setmana contra el Milán. Tot fa pensar que la seua relació, a cavall entre Manchester i Madrid, seguirà com fins ara, i més amb la previsió que té el porter de firmar una renovació per 6 anys més amb el seu equip, que el duria a convertir-se en el porter més ben pagat del món.

 

 

També pots llegir... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris