Olvido Hormigos denuncia que li han suplantat la identitat en Twitter

L'expolítica ha avisat que denunciarà a qui l'estiga suplantant si no para de publicar imatges seues
Leer en español

 

Després d’un temps desapareguda del focus mediàtic, Olvido Hormigos torna a estar d’actualitat després d'haver denunciat públicament que li han suplantat la seua identitat en Twitter, en un compte creat amb el seu nom i en la que un usuari està publicant missatges molt estranys amb fotografies d’ella.

 

A finals de juliol, el compte que suplanta a Homigos publicava el següent missatge: «Havia publicat esta fotografia i la vaig esborrar perquè algú em va dir «vella ridícula» per vestir així amb 49 anys, però, sabeu què? No m’importa que em critiquen, d’ara endavant compartiré el que em dona la gana, bon dia a tot el món».

 

 

Olvido deixa clar que ella no és la propietària d'este compte

El passat 1 d’agost, la ‘falsa’ Olvido tornava a compartir una nova publicació del tot enigmàtica: Â«Vaig anar a un casament i una nena de 6 anys em va demanar una fotografia amb ella, i me la vaig fer. Després va tornar i em va preguntar si era la Vídua Negra (Scarlett Johansson). Li vaig fer una abraçada i li vaig agrair l’afalac».

 

Amb estes imatges i publicacions, i sent conscient que han suplantat la seua identitat, Olvido Hormigos ha decidit pronunciar-se al respecte i confirmar que ella no té res a vore amb este perfil, i dirigint-se a esta persona, l’ha avisat: «Si continues publicant, denunciaré».

 

També pots llegir... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris