Bigote Arrocet desmentix els rumors de la crisi amb María Teresa Campos

L’humorista se'n va anar a Xile fa pràcticament un mes després d’una forta discussió amb la seua parella
Bigote Arrocet desmentix els rumors de crisi sentimental amb María Teresa Campos | INFORMALIA

El trasllat de Bigote Arrocet al seu país natal ha encés els rumors d’una possible crisi sentimental amb la seua parella María Teresa Campos. Els mitjans de comunicació sospiten que, després d’una forta baralla amb la periodista, Arrocet va decidir anar-se'n a Xile. No obstant això, segons ha explicat ‘Informalia’, l’humorista ha parlat per primera volta per a contradir els rumors de la premsa sobre la seua relació amorosa.

Bigote Arrocet desmentix els rumors de crisi sentimental

Bigote Arrocet va declarar en la revista ‘Corazón’ que «amb Teresita tot bé, com de costumNo és la primera volta que publiquen coses que no són: m’han matat tres voltes, m’han posat les maletes a la porta sis voltes, m’han fet fora de casa unes altres cinc ,i segons alguns mitjans, ens hem casat unes altres tres».

Respecte a la publicació d’unes imàtgens a on l’humorista xilé apareix acompanyat d’una altra dona, ell va respondre amb confiança i serenitat: «Segurament siga la meua filla o la meua germana. La veritat és que no en tinc ni idea, però tampoc és nou que diguen això», va comentar Arrocet, que està disfrutant d’una temporada amb la seua família.

María Teresa Campos acompanyada de la seua parella, Bigote Arrocet | CEDIDA

 

A més a més, Bigote va confessar que espera tornar prompte a Espanya per a estar al costat de María Teresa Campos: «En un curt termini tornaré i, quan ho faça, ens n'anirem a algun lloc».

L’altra implicada de la relació, María Teresa, manté la mateixa actitud tranquil·la: «Jo no tinc res a dir. Si ja heu parlat amb Edmundo, ja sabeu la veritat i el que s’inventen», explicava la periodista espanyola en els mitjans de comunicació, al mateix temps que insistia en el fet que la seua relació sentimental està passant per un bon moment i que no hi ha cap motiu de discussió entre ells dos.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Chabelita s’enfronta a Isabel Pantoja el dia del seu aniversari" "Les duríssimes paraules que ha rebut Kiko Matamoros en un dels seus pitjors moments"