María Teresa Campos destapa les raons de la seua absència televisiva

Són diferents els rumors que apunten al fet que podria tornar a presentar un programa, en este cas, en Canal Sur
María Teresa Campos podria tornar a la televisió | València Diari

 

María Teresa Campos és una de les periodistes més veteranes, admirades i respectades d'Espanya. Però, des de fa uns mesos, que la seua figura professional s'ha vist perjudicada a causa de la falta de relació laboral activa amb Mediaset. 

Després que acabara el programa '¡Qué tiempo tan feliz!', la Campos ha passat per una complicada època en la que no ha pogut treballar, ni ficar-se davant d'una pantalla, fet que tant li agrada a esta apassionada de la comunicació.

Les raons de la seua 'desaparició' en la televisió

Però, en una última entrevista oferida a Júlia Otero en el seu programa de ràdio d'Onda Cero, la periodista va explicar les verdaderes raons de la seua absència televisiva. I esta raó era el contracte que tenia firmat amb Mediaset fins a l'abril del 2019. «En la meua ignorància legal, pensava que si em contractaven, em donaven faena. Però si no te'n donen, millor no fer-ho, perquè et desacrediten a escala professional no donant-te treball», explicava. 

A pesar de tot, ha assegurat que «gràcies a Déu, estic alliberada. No veia el moment que acabara». Però, tot i la complicada relació professional que ha tingut amb Mediaset en els últims temps, la presentadora s'ha referit al conseller delegat Paolo Vasile que: «Segurament, ho va fer amb bona intenció i jo li tindré afecte tota la vida». Però per a la Campos, Telecinco, per fi, ja ha passat a millor vida i, tot i la seua edat, no veu el moment de tornar a posar-se davant d'una càmera. 

Un possible programa nou

Són uns quants els rumors que apunten al fet que podria tornar a presentar un programa, en este cas, en Canal Sur però, de moment, no hi ha res confirmat i es veu en l'obligació de mantindre el seu futur professional en secret. «Li direm rumrum. M'he de callar encara, però espere que prompte t'ho puga explicar», deia la Campos a Otero referint-se al rumor.

I és que la famosa periodista té una cosa ben clara: «Del que estic farta és d'estar en la cadira que tinc en la meua habitació». Amb esta declaració d'intencions, la periodista malaguenya espera poder tornar ben prompte al món de la televisió i seguir la seua llarga trajectòria professional durant uns quants anys més.

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La veritat de perquè Antonio Recio no es desperta del coma en 'LQSA'" "Emma García es trenca en directe en 'Viva la Vida' per una emotiva sorpresa"