INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Terelu Campos formarà part de la pròxima temporada de 'Paquita Salas'

La col·laboradora de 'Sálvame' és el nou fitxatge dels 'Javis' per la sèrie espanyola de Netflix
Terelu Campos, nou fitxatge de 'Paquita Salas' | València Diari

 

Terelu torna a ficar-se de ple en la seua faceta com a actriu. En la nova temporada de ‘Paquita Salas’, els 'javis’ tiren de folklore espanyol una altra vegada i aposten per personalitats com Terelu Campos o Isabel Pantoja entre els seus nous fitxatges. Fa uns dies eixia a la llum que la veu d’Isabel Pantoja serà la que pose la música d’obertura de la sèrie, i ara s'ha sabut que la col·laboradora Terelu Campos tindrà un paper significatiu en la nova temporada de la sèrie de Netflix, interpretant el personatge de Bárbara Valiente.

 

Terelu ja va aparèixer a la passada temporada

La filla de Maria Teresa Campos ja havia realitzat una breu aparició al final de l’última temporada emesa, interpretant el mateix personatge que el que realitzarà ara, i els 'javis' van quedar tan satisfets amb el seu paper que ja van donar símptomes que allò podria ser l’inici d’alguna cosa més; així es van manifestar sobre el tema: «La temporada passada va acabar amb un ‘cameo’ molt especial. El més probable és que això continue. Va ser un ‘cameo’ diví que ens agradaria que poguera convertir-se en un paper».

 

Terelu interpretant Bárbara Valiente | Netflix

 

En esta nova temporada, Terelu donarà vida a Bárbara Valiente, una dona temuda, poderosa i admirada que està vinculada al món de la moda i que tindrà una trobada sorprenent amb Magüi, personatge interpretat per Belén Cuesta.

Terelu abandona 'Sálvame'

Fea temps que Terelu no estava bé a 'Sálvame' on participava com a col·laboradora. Finalment, la pressió va poder amb ella i va decidir deixar el programa de Telecinco de forma definitiva el passat mes d'abril. La col·laboradora no va aguantar més les dures crítiques que els seus companys feen sobre el pas de la seua germana, Carmen Borrego, a 'Sálvame Okupa'.

 

Terelu va decidir abandonar el plató mentres la seguia Kiko Hernández que poc després va tornar per transmetre el missatge que esta li havia donat: «És una baixa definitiva perquè Terelu m'ha dit que abandona el programa definitivament».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!