Letícia prohibix al rei Felip navegar amb les seues filles en Palma

La reina ha frustrat la il·lusió del rei Felip VI d'ensenyar vela a Elionor i Sofia durant estes vacacions en Palma de Mallorca
La fotografia oficial de les vacacions en Palma d'este any | ValènciaDiari

 

El rei Felip VI es troba estos dies en Palma de Mallorca disfrutant de les vacacions que cada any realitza la família reial en les Illes Balears. Com és tradició, vorem al monarca practicant vela, un dels seus esports preferits, que també apassiona a altres membres de la família reial com són el seu pare Joan Carles o els seus nebots Froilà i Victòria Frederica.

 

D’esta manera, la cosa que més il·lusió faria al rei seria que les seues filles, Elionor i Sofia, navegaren al seu costat durant estos dies, cosa que per ara pareix del tot impossible. El motiu? La reina Letícia no el deixa.

 

Al rei Felip li apassiona la vela | CEDIDA

 

Segons la revista 'Lecturas', la reina Letícia s’hauria negat en rotund a la petició del rei, per l’exposició mediàtica que suposaria per a les seues filles aprendre vela al costat del seu pare. És per això que mai s’ha vist a la princesa Elionor i la infanta Sofia navegant a bord d'un veler amb el seu pare, de la mateixa manera que ho van fer el seu dia els fills de la infanta Cristina i la infanta Helena, que apareixien als mitjans prenent classes d'este esport.

 

Els reis amb les seues filles a bord del veler Aifos | ValènciaDiari

De moment, només podrem disfrutar de l’estampa familiar de les filles amb el monarca a bord del veler Aifos, quan estes s'acomiaden d'ell i li desitgen sort al seu pare, com van fer fa pocs dies en iniciar-se la 38a Copa del Rei.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris