Val猫ncia-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Let铆cia prohibix al rei Felip navegar amb les seues filles en Palma

La reina ha frustrat la il路lusi贸 del rei Felip VI d'ensenyar vela a Elionor i Sofia durant estes vacacions en Palma de Mallorca
La fotografia oficial de les vacacions en Palma d'este any | Val猫nciaDiari

 

El rei Felip VI es troba estos dies en Palma de Mallorca disfrutant de les vacacions que cada any realitza la fam铆lia reial en les Illes Balears. Com 茅s tradici贸, vorem al monarca practicant vela, un dels seus esports preferits, que tamb茅 apassiona a altres membres de la fam铆lia reial com s贸n el seu pare Joan Carles o els seus nebots Froil脿 i Vict貌ria Frederica.

 

D鈥檈sta manera, la cosa que m茅s il路lusi贸 faria al rei seria que les seues filles, Elionor i Sofia, navegaren al seu costat durant estos dies, cosa que per ara pareix del tot impossible. El motiu? La reina Let铆cia no el deixa.

 

Al rei Felip li apassiona la vela | CEDIDA

 

Segons la revista 'Lecturas', la reina Let铆cia s鈥檋auria negat en rotund a la petici贸 del rei, per l鈥檈xposici贸 medi脿tica que suposaria per a les seues filles aprendre vela al costat del seu pare. 脡s per aix貌 que mai s鈥檋a vist a la princesa Elionor i la infanta Sofia navegant a bord d'un veler amb el seu pare, de la mateixa manera que ho van fer el seu dia els fills de la infanta Cristina i la infanta Helena, que apareixien als mitjans prenent classes d'este esport.

 

Els reis amb les seues filles a bord del veler Aifos | Val猫nciaDiari

De moment, nom茅s podrem disfrutar de l鈥檈stampa familiar de les filles amb el monarca a bord del veler Aifos, quan estes s'acomiaden d'ell i li desitgen sort al seu pare, com van fer fa pocs dies en iniciar-se la 38a Copa del Rei.

 

Tamb茅 et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!