Juanra Bonet s'enfada amb els seus concursants pel seu nivell pèssim

El presentador ha marmolat a l'equip “Paparajote Team” per la seua actuació en la bomba final
Leer en español
'Boom' busca concursants de nivell | Antena 3

 

'Boom' seguix sense trobar un grup de concursants que siguen capaços d'agarrar el relleu de 'Los Lobos'. El programa presentat per Juanra Bonet continua buscant equips que, com a mínim, es mantinguen durant uns dies en el concurs.

Juanra Bonet s'enfada amb 'Paparajote Team' 

El presentador comença a desesperar-se de vore que no hi ha cap equip que conseguisca estar uns dies en el programa o que, com a mínim, en la bomba final s'acosten un poc al premi. Una bona prova d'eixa crispació ha sigut l'última emissió del programa, a on l'equip 'Paparajote Team', va arribar a la bomba final, i només van acertar 6 preguntes de les 15 que té la prova: un autèntic desastre.

 

Juanra Bonet s'enfada amb l'equip 'Paparajote Team' | Antena 3

 

'Boom' busca concursants de nivell

Juanra Bonet en vore la situació, va dir a un dels concursants: «"Juan, ¿Para qué te lo has traído? No habéis ayudado nada, nada, nada... Anda un aplauso para ellos.  Podéis hablar, estabais ahí sin decir nada... Le habéis dejado solo, como un salmón soltero en una charca».

 

Juanra sempre tira per eixe to irònic, però esta volta sí que se l'ha vist un pèl decebut. Està clar que el presentador està un poc molest en vore que des de què se n'han anat 'Los Lobos', el nivell dels concursants del programa ha baixat molt. Siga per nervis o per inexperiència, l'equip 'Paparajote Team' s'han guanyat un estiró d'orelles de Juanra Bonet, i també alguna burla en les xarxes socials.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!