'Los Lobos' guanyen l'esperat i milionari pot de '¡Boom!'

El grup va conseguir respondre amb èxit les quinze preguntes necessàries per a fer història en el món de la televisió
'Los Lobos' van esclafir d'emoció i alegria quan van guanyar el premi | Antena 3

 

'Los Lobos', després de més de dos anys, han guanyat el pot del programa '¡Boom!', d'Antena 3. Feia ja dies que s'havia anunciat que el grup d'amics havia conseguit l'esperat premi, però no va ser fins a este dilluns de nit que es va emetre de forma especial un dels programes més esperats dels últims temps.

 

I és que 'Los Lobos' van conseguir fer-se amb el premi de 4,1 milions d'euros, que es van sumar als 2,5 milions que havien acumulat durant la seua estada en el concurs. I ara, amb la suma de les dos xifres, el grup ha conseguit un total de 6,6 milions d'euros, la quantitat més gran guanyada mai en un concurs de televisió en tot el món.

 

Una emissió especial

Antena 3 va voler fer-los l'homenatge que es mereixien i van dedicar bona part de la programació de la vesprada i la nit del dilluns a la fita conseguida pel grup. De fet, l'emissió especial va començar a partir de les 20.00 hores de la vesprada amb un repàs de la trajectòria de 'Los Lobos' pel programa.

 

Va ser també en eixa part quan es va dedicar una especial menció a l'integrant del grup que va morir el mes de febrer passat: José Pinto. Però no va ser fins a les 22.45 hores de la nit quan va començar a emetre's el programa que portaria al cim al grup d'amics.

 

A punt de ser eliminats

Justet quan van estar a punt de ser eliminats pels seus contrincants 'Los Cuerpos', 'Los Lobos' es van enfrontar a una 'bomba' final amb la que van conseguir respondre amb èxit les quinze preguntes necessàries per a fer història en el món de la televisió. I d'eixa manera va ser. Una volta es van donar compte de què el pot ja era seu, el plató va esclafir d'alegria i emoció.

 

Finalment, Antena 3 va voler seguir a cada un de 'Los Lobos' fins a sa casa i es va poder presenciar com els van rebre les seues respectives famílies. El programa, sense cap de dubte, els ha canviat la vida i ara, per a celebrar-ho, organitzen un viatge junts a la Patagònia. Bon viatge!

 

El grup va conseguir acertar les 15 preguntes | Antena 3

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!