Destapen la mentida d'una parella de 'La isla de las tentaciones': «Un muntatge»

Les xarxes socials han pillat l'engany
Una de les parelles de 'La isla de las tentaciones' estaria mentint | Telecinco

Este dimecres va finalitzar definitivament la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. En esta última entrega, Sandra Barneda es retrobava amb totes les parelles que havien passat pel programa. La mateixa presentadora es va sorprendre en vore com una de les parelles que més bona relació tenien, havien decidit trencar. Es tracta d'Inma i Ángel, que després d'uns dies en el programa, van decidir abandonar per a anar-se'n junts. Sense dubte, esta parella estava molt enamorada.

Inma va ser la que va demanar una foguera de confrontació perquè trobava a faltar al seu nòvio. Ãngel no s'ho va pensar dos voltes i va decidir anar-se'n amb ella. Fins i tot, els dos van parlar de viure junts, de casar-se i tindre fills; tot ens indicava que la relació havia de ser idíl·lica. No obstant això, Inma ens va deixar a tots amb la boca ben oberta quan va confessar que havia trencat amb Ángel. Segons el testimoni dels dos, la relació es va trencar arran d'una forta discussió. Sandra Barneda va ser la que va intentar solucionar les coses, ja que no entenia absolutament res.

En cap moment es va parlar de com es va originar la discussió i què va passar, però Ãngel va explicar que no podia perdonar-la, mentres que Inma es va mostrar totalment incrèdula. La cara del jove era sospitósa, massa ferma, mentres que la jove no parava de plorar totalment trencada. L'exparella va decidir parlar i Inma li va pregar a Ángel que tornaren a estar junts. El xic continuava mostrant-se distant i en certes ocasions evitava riure. Finalment, els dos es van fer una emotiva abraçada.

Ángel i Inma van ser caçats junts

El que sorprén és la reacció d'Ángel, ja que va ser massa estrany. Les xarxes socials parlen d'un muntatge. Podem estar davant d'una gran mentida, ja que Ángel i Inma podrien seguir estant junts. La revista 'Lecturas' va publicar el 13 d'octubre unes imàtgens dels dos passejant pel carrer mentres es besaven. Els seguidors del programa no es creuen esta ruptura, ja que fa dos setmanes van ser caçats junts, possiblement abans de l'enregistrament del programa.

A demés, Inma va explicar que feia vint dies que no sabia res d'Ángel, de manera que les dates no quadren, ja que la publicació de la revista 'Lecturas' va ser fa deu dies. «És un muntatge», han afirmat molts. Cada volta són més els que estudien esta possibilitat en les xarxes socials. A demés molts mitjans han assegurat estos dies que Inma i Ángel estan molt feliços junts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pablo, de 'La Isla', explica que és de la seua vida ara mateix" "L'única parella que no ha trencat en 'La isla' podria haver acabat fatal"