Miki critica la falta de professionalitat de l’organització d’Eurovisió

El cantant ha expressat la seua opinió en la ràdio després de perdre sis punts en el festival.
Miki reclama més professionalitat a l'organització d'Eurovisió després de perdre sis punts | València Diari

Menys d’una setmana després de la final d’Eurovisió 2019, l’organització del festival desqualificava al jurat professional de Bielorrússia, provocant que Espanya encara tinguera menys punts. Ara, amb només 54, Miki Núñez ha mostrat el seu descontent davant d’este canvi per uns errors detectats a última hora i ha criticat la falta de professionalitat que hi ha en una entrevista de ràdio en RAC1.

Miki critica la professionalitat d’Eurovisió

Miki Núñez va viatjar fins a Tel Aviv (Israel) per a representar a Espanya en el Festival d’Eurovisió 2019, quedant en la posició número 22 amb només 54 punts, després de perdre’n sis en ser descomptats els que li va donar Bielorússia. Finalment, només sis països han mantingut tots els vots i onze no han vist modificada la seua posició. Davant d’esta irregularitat d’última hora, el cantant no creu que siga correcte modificar les puntuacions després de la final.

A més, Miki tampoc ha trobat encara una explicació a la pobra quantitat de vots obtinguts, sobretot després de vore la gran acollida que va tindre ‘La Venda’ després del seu directe. En este sentit, el cantant creu que si Espanya participara en les semifinals tindria més visibilitat davant dels altres països. Així ha afirmat que li «hauria agradat arribar a la final».

Miki creu que participant en les semifinals d'Eurovisió, Espanya tindria més visibilitat davant dels altres països | València Diari

Miki, centrat en els seus pròxims projectes musicals

Ara, després d’haver cantat unes quaranta voltes al dia la mateixa cançó durant els últims quatre mesos, Miki ha assegurat «sentir-se alliberat» de ‘La Venda’ després de presentar-la en Eurovisió, però afirmant que realment ara «és l’inici de tot» i, en este sentit, està acabant ja la seua nova cançó que no havia pogut gravar per estar preparant el festival.

És a dir que la prioritat de Miki després d’Eurovisió és el seu primer disc, que vorà la llum en tres setmanes, on la majoria de cançons seran seues; i també continuar cantant amb els seus companys d’‘Operación Triunfo’, a més de realitzar algun concert en solitari.

El cantant català ha explicat també que després de la seua actuació en ‘Eurovisió’ no va poder llegir res en les xarxes socials perquè tant Instagram com Twitter se li van «petar», però que va conseguir 50.000 seguidors més i només n’ha bloquejat a tres perquè «li desitjaven la mort».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"María Patiño ix corrents de 'Sálvame' en vore que retiren la seua foto" "IMÀTGENS IMPACTANTS: Com l’assassí de Janet es va desfer de les proves"