Mor Sebastián Boscán, Leandro en 'Pasión de Gavilanes', als 41 anys

L'actor Sebastián Boscán, que va interpretar a Leandro en 'Pasión de Gavilanes', ha mort per un càncer d'estómac

Encara que el seu paper no interpretara a cap dels germans Reis, Sebastián Boscán i el seu eixelebrat personatge de Leandro es van fer un lloc en els cors dels seguidors de ‘Pasión de Gavilanes’.


Un càncer d'estómac ha posat fi a la vida de Sebastián Boscán

 

Sebastián Boscán ha mort a causa d'un càncer d'estómac, als seus 41 anys. L'actor portava temps bregant contra la malaltia fins que diumenge passat 28 de novembre va morir a Medellín.


Ha sigut el periodista Carlos Ochoa, amic pròxim a l'actor, qui ha comunicat oficialment la notícia a través de les seues xarxes socials. Ochoa ha publicat imatges del funeral i fins i tot, diferents dedicatòries a Boscán per a retre-li homenatge: "Em fa mal en l'ànima la teua partida. Gràcies, amic per tants personatges inoblidables. Sembla mentida dir això. Descansa en pau Sebastián, estic en xoc", escrivia en una de les seues publicacions.Al seu comiat s'han unit personalitats del món de ‘Pasión de Gavilanes’, a pesar que Sebastián Boscán ja va avisar que no anava a estar en la nova temporada de la telenovel·la.

El seu fidel company en la sèrie, Giovanni Suárez (Benito) no ha pogut resistir-se a donar-li un últim adeu i ha publicat en Instagram una commovedora foto que resava: "El meu germà feliç viatge que el senyor et tinga en la seua santa presència, Sebitas vosté sempre estarà en el meu cor, gràcies per ser el meu germà, el meu amic, com ens divertim i quantes coses tan boniques vivim que quedaran per sempre en la meua ànima, feliç viatge bro i vole, vole molt alt.


Les marxes de Sebastián en el món de la televisió van començar quan només comptava amb 21 anys. El jove va començar en ‘La Venganza’, una telenovel·la colombiana en la qual va donar vida a Marco Tulio. A partir d'ací, l'actor va continuar treballant en sèries com ‘La ley del corazón’, ‘La reina del sur’, ‘Es Estilista o 'Sin senos no ha paraíso'’.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MASTERCHEF CELEBRITY: la inèdita decisió en una final d'aquest programa" "Ibai Llanos i Ramón García donaran junts les Campanades de Nit de cap d'any"