No vull recordar-me de l'última vegada que vaig parlar amb ell, no tenim pendent res bo

“Ell no s'ha preocupat la seua família sí, els seus germans sí, ell no”, retrau Rocío Carrasco a José Ortega Cano

‘Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha donat a conéixer moltes coses de la família de Rocío Carrasco, i en l'últim episodi, José Ortega Cano no ix ben parat.


També va parlar de la desunió entre Rocío Carrasco i la família Mohedano, que es va anar fent més visible amb el pas dels anys, per això “ens conta que tenen comptes pendents, però no és bo i Rocío no aclareix si es tracta d'una cosa personal o de la seua mare.

No tinc res pendent bo

“Ell no s'ha preocupat la seua família sí, els seus germans sí, ell no”, ha assegurat categòric Rocío Carrasco sobre José Ortega Cano. És més, recordava que ella va ser present en un moment molt tràgic de la seua vida, quan va ser ingressat després de l'accident de trànsit. “No s'ha rebut el mateix per part seua”, deia una indignada Rocío que, en canvi, sí que parla amb els seus germans, Conchi i Paco.


“No tinc res pendent bo”, se sincerava Rocío, que reconeixia que tenen “algun” compte pendent encara que no ens diu si seua o de la seua mare: “Ja es veurà”, advertia.

La relació de Gloria Camila Ortega i Rocío Flores

Gloria Camila i Rocío Flores són tia i neboda, però també millors amigues. Rocío Carrasco imagina que haurà recuperat la relació que tenien quan eren xiquetes i s'emportaven molt bé. A més, ha deixat clar que tots volien que fora així: "Sembla que han tornat a tindre aqueixa unió de la qual tots ens preocupem que tingueren, la meua mare, José i nosaltres".


Per què no es parla Rocío Carrasco amb la seua família?

Rocío Carrasco a penes té relació amb la família de la seua mare, els Mohedano, i ens compta el motiu. Creu que han apostat al cavall que creien guanyador i els considera "còmplices en una certa manera", ja que li va comptar a un d'ells el que li havia passat.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marta López nova expulsada de Supervivientes 2021" "Si ha de triar entre tothom, es ve amb mi la confessió d'Olga Moreno"