TVE podria estar interessada en adquirir 'Pasapalabra'

La cadena pública hauria estat negociant amb la productora propietària del concurs durant este estiu
Christian Gálvez, el presentador de 'Pasapalabra' | TELECINCO

 

Després de què el Tribunal Suprem ordenara el cessament immediat de l’emissió de ‘Pasapalabra’, Mediaset busca a contrarellotge una solució per a poder tornar a emetre, tan prompte com es puga, el concurs d’entreteniment, ja que la seua absència comença a comportar greus problemes a Mediaset, com la pèrdua del lideratge de Pedro Piqueras al capdavant dels informatius, que el passat dimecres va registrar 500.000 espectadors menys.

A més a més, Mediaset hauria perdut anunciants i una molt bona font d’ingressos després d'haver deixat d'emetre el concurs. A més, les gravacions han quedat paralitzades, de manera que han hagut de prendre la dràstica mesura de despatxar a l’equip de Xantala Producciones.

 

Jero durant la prova final en una imatge d'arxiu | TELECINCO

 

Problemes amb els drets d'imatge del format

Els problemes amb els drets del programa van sorgir entre Mediaset i la productora britànica ITV, propietària del format, quan la cadena espanyola va decidir anul·lar el contracte amb el grup britànic, al·legant que no era propietari de les parts més significatives del programa com és el famós ‘rosco’.

 

Una de les solucions que s’ha plantejat és la de canviar el format de dalt a baix i modificar la forma geomètrica del famós ‘rosco’. Tot i que una de les hipòtesis que es rumoreja és que el concurs podria canviar de cadena, ja que les negociacions amb Telecinco no estarien prosperant.

 

L'administradora provisional única de RTVE Rosa Maria Mateo | València Diari

 

RTVE, interessada en el concurs 

Pel que se sap, TVE podria haver mantingut conversacions amb ITV durant este estiu, amb l’objectiu de traslladar el concurs a la cadena pública. Tot i que la directiva de RTVE, Rosa María Mateo, hauria manifestat un nul interés per fer esta maniobra, catalogant ‘Pasapalabra’ com un format que estava decaient. Les últimes informacions apunten a què, després d'haver-se conegut el resultat de la sentència, esta hauria recuperat el seu interés per fer-se càrrec del concurs i podria estar en plena negociació amb la productora britànica ITV, tot i que Telecinco sempre tindria prioritat.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Toñi Moreno abandona entre llàgrimes 'MYHYV' després de rebre una mala notícia" "La nova vida de Chrsitian Gálvez després de 'Pasapalabra'"