Canvi total de temps de cara a este cap de setmana

Imatge d'una sortida de sol al Delta de l'Ebre

La calma en el temps dominarà este cap de setmana | Agustí Descarrega


Rebre les notícies de València Diari

 

El temps de les últimes hores ha estat protagonitzat pels núvols, els arruixons de fang que ho han deixat tot ben brut i unes temperatures que, de nit, han quedat altes per l’època. Han sigut els efectes indirectes de la borrasca ‘Bàrbara’, però això ja s’acaba, ja que, a partir d’este mateix divendres i durant tot el cap de setmana, la situació serà molt tranquil·la.

 

Dels núvols al sol

Pel que fa a l’estat del cel, divendres ja se’n aniran molt ràpidament els núvols i tindrem sol radiant sense pluja. Una situació que també s’allargarà tot el dissabte i gran part del diumenge, amb molta calma meteorològica, tret de vent moderat en les comarques de Castelló i vent de ponent un poc reescalfat en la costa. Diumenge per la vesprada arribaran canvis en forma de més intervals de núvols i, inclús, algun plugim en l’interior. Poca cosa.

 

Mapa de previsió a València el 24 d'octubre del 2020

Mapa de previsió pel dissabte | Aemet

 

Temperatures de refredats

Si ens fixem en les temperatures, les màximes pujaran clarament, mentres que les nocturnes aniran cap avall. Per tant, hi haurà un contrast molt marcat entre el dia i la nit, molt de compte amb els refredats. Moltes màximes entre 20º i 25º, mentres que per la nit hi haurà moltes mínimes de 8º a 14º, les més altes en la costa.

 

Més canvis a la vista

El front que ens creua la vesprada i nit de diumenge obrirà la porta al vent del nord-oest i a una baixada clara de les temperatures que ens retornarà l’ambient de més avançada tardor que vam tindre dies arrere. No obstant, per ara no es veuen pluges a mitjà termini.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies