L'emotiva carta d'un xiquet valencià a la Policia i la Guàrdia Civil

El menut ha enviat les seues paraules als agents de la caserna de Jacarilla
Mario ha acompanyat les seues paraules d'unes il·lustracions | Twitter

Durant els últims dies, no deixen d'arribar cartes d'agraïment a un dels col·lectius que, a demés dels professionals sanitaris, no ha deixat de treballar durant l'estat d'alarma i han tingut més faena que mai: les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. Esta mateixa setmana, una veïna de València els dedicava unes emotives paraules a la Policia Local de la ciutat.

L'últim en agrair-los la seua faena ha sigut Mario, un xiquet valencià de Bigastro, en la comarca del Baix Segura (Alacant), que ha fet arribar unes boniques paraules als agents de la Guàrdia Civil de Jacarilla. Han sigut els mateixos agents els qui han compartit la carta a través de les xarxes socials.

Les paraules del menut, adreçades a la Policia Local i la Guàrdia Civil, van també acompanyades d'unes il·lustracions fetes per ell mateix. L'escrit de Mario mostra, sense dubte, la visió que molts xiquets tenen de la pandèmia del coronavirus, amb les explicacions que els han donat sos pares.

Esta es la carta de Mario:

Em diuen Mario.

La meua carta va dirigida a la Policia Local i la Guàrdia Civil. Vullc agrair-los tot el que han fet per nosaltres. Ens han cuidat molt.

La Guàrdia Civil estava en la carretera vigilant que ningú isquera al carrer. Només es podia eixir a comprar menjar. Mon pare m'ha explicat que era per a que no ens contagiarem.

La Policia Local s'encarregava de què no incomplirem les normes, com mantindre la distància de dos metres i dur mascareta.

Per últim, moltes gràcies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Alerten d'una nova estafa a través d'Internet" "La nova estafa a través de WhatsApp i Telegram que et pot fer perdre diners"