Mor el youtuber Apetor, de 57 anys, mentre gravava un desafiament extrem

Tor Eckhoff va patir un tràgic accident durant el rodatge de la seua última bogeria sobre un llac gelat, una setmana després de pujar un vídeo on assegurava "estar viu"
youtuber Apetor |


Si Loulogio o Outconsumer et semblen majors, imagina't un youtuber que triomfara encara més que ells i que fora quasi 20 anys major. Era el cas d'Apetor, un humorista noruec de 57 anys que va arribar a superar de llarg el milió de seguidors en la plataforma de vídeos. Un accident mentre gravava el seu 'pròxim hit' ha acabat de la pitjor manera possible."Em dic Tor Eckhoff, vaig nàixer en 1964 en Sandefjor, noruega, i treball en una fàbrica de pintura", diu la seua biografia en YouTube, on a més explicava que la seua vocació com a creador era "un hobby" i li venia des de 1990: "Aquell any em vaig pegar una llet en tirar-me de cap en un llac poc profund, em vaig fer unes quantes ferides, i per descomptat el vaig gravar".Creador des de 2006 (el mateix any en què es va estrenar oficiosament Rubius), Apetor sumava 1,2 milions de fidels i quasi 400 milions de visites, en una explosió de popularitat que va rebentar en 2018. Fa just un any superava la barrera del milió, esdeveniment que va celebrar com era el seu costum: bevent-se una botella de vodka en un paratge gelat.


"L'alcohol calfa el teu cos? Doncs no", advertia en els seus vídeos, i així i tot era l'element més popular per a -suposem- ajudar-lo a suportar les temperatures extremes a les quals s'enfrontava en innombrables challenges. "Ho faig pels riures", aclaria.

No obstant això, entre els seus followers aqueixos riures es van quedar gelades fa set dies, quan va començar a circular el rumor que havia mort. Indignat pels xiuxiuejos, va pujar un vídeo (molt a l'estil Mangel) pel seu 57 aniversari confirmant que estava "viu i cuejant", en el que ha acabat sent una inesperada i tràgic comiat.

El mitjà noruec Verdans Gang cita a fonts de la família per a confirmar que Eckhoff va morir cinc dies després de l'última actualització en el seu canal, mentre gravava un vídeo patinant sobre un llac gelat. Malgrat que tenia molta experiència rodant en ambients similars, el gel es va trencar i el youtuber va acabar morint per hipotèrmia.

Les mostres d'afecte no s'han fet esperar en les xarxes, on ja circulen homenatges a l'humorista i nombroses condolences des de totes parts del planeta, però especialment en la seua Noruega natal, on era una temerària celebritat. Mentrestant paisatge gèlid, molts seguidors destaquen com "va portar calor als seus cors". Potser li hauria agradat això en el seu epitafi.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un client va deixar un comentari a un restaurant en la seua comanda que s'ha fet viral" "El Betlem més polèmic: la verge María és una vagina i el xiquet Jesús un penis"