Un total de 7 restaurants participaran en la Setmana dels Arrossos d'Oliva

La jornada se celebrarà del 21 al 27 de setembre
Durant tota la setmana cada bar farà un arrós diferent | Wikipedia

El departament de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, en la comarca de la Safor (València), ha presentat la Setmana dels Arrossos 2020, set dies en què els diferents arrossos seran els protagonistes dels menús de diferents restaurants de la localitat.

Es tracta d'una iniciativa posada en marxa per Gastroliva i Oliva Turisme amb l'objectiu de difondre l'àmplia riquesa gastronòmica d'Oliva i potenciar el sector hostaler. A demés, amb esta proposta es pretén posar en valor totes les possibilitats gastronòmiques dels arrossos i dels bars adherits a este acte. Els restaurants participants en la Setmana dels Arrossos són Bar Restaurant Paco Soqueta, Els Dos Llunes, El Pelut, El Lloc, Nou Celler, Bar Evaristo i Ca Dubi.

Del 21 al 27 de setembre, els set restaurants oferiran un menú molt atractiu amb l'arròs com a protagonista. El menú consta de dos entrants, l'arròs, postres, café i una beguda per 18 euros. És imprescindible fer reserva prèvia en els restaurants, encara que es podrà fer fins al mateix dia abans de les 12.00 hores. El menú se servirà per a dos persones com a mínim.

Segons el regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, Joaquín Calafat, «estes jornades gastronòmiques es fan amb la finalitat d'impulsar el sector hostaler i turístic, ja que la nostra gastronomia és un pilar fonamental d'Oliva com a destí vacacional». En este sentit, Calafat ha incidit en el potencial d'una cuina amb productes de proximitat que «fan de cada plat una recepta única».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"80 majors d'una residència en Chiva, aïllats 3 setmanes a l'espera dels resultats PCR" "ATENCIÓ: Llíria posa solució a la plaga de rates en el municipi"