L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells publica el període de pagament de taxes i tributs

El primer període de pagament ja ha començat
Estos pagaments consten de dos períodes | Viquipèdia

L'Ajuntament de la localitat d'Albalat dels Sorells, en la comarca de l'Horta Nord (València) ha publicat el període de pagament de taxes i tributs d'este any 2021.

D'esta forma, el primer període de pagament tindrà lloc entre l'1 de març i el 3 de maig, els dos dies inclosos, per a abonar la taxa del fem, els guals permanents i l'impost de circulació de vehicles. 

Per altra banda, el segon període de pagament es produirà entre el 15 de juliol i l'1 d'octubre, els dos dies inclosos també, per a abonar la taxa de la IBI urbana, la IBI rústica i el Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).

Pel que fa a les ajudes econòmiques concedides pel consistori, per al període de pagament del 2021, queda suspesa la taxa RSU, la taxa de recollida de fem, per a oficines i despatxos, bars, cafeteries, restaurants i locals de menjar per a portar, grans superfícies comercials, locals comercials, indústria, baixos i locals independents, entre altres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat recomana als ajuntaments no celebrar castells i altres espectacles pirotècnics" "La proposta de Gabriela Bravo per a la vacunació dels jutjats valencians"