L'Ajuntament d'Almàssera estrena el musical infantil 'Gisela i el Llibre Màgic'

El musical es celebra el pròxim 31 de desembre
Es prendrà la temperatura en l'accés | Cedida

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), animem als veïns a disfrutar de l'últim dia de l'any amb el millor musical infantil, amb la participació de la cantant Gisela.

Es tracta del musical que es celebrarà el pròxim 31 de desembre amb el títol 'Gisela i el Llibre Màgic', en el patí del CEIP Carraixet a càrrec de 'Excelsior Produccions'. Hi haurà disponibles dos sessions: una a les 11.30 i l'altra a les 13.00 hores.

Es possible reservar la teua entrada enviant un WhatsApp al 672736998 (telèfon de Cultura) indicant la sessió a la que es desitja assistir, el nom, cognoms, població i edat.

Degut a les mesures imposades per la Covid-19, s'ha de portar sempre mascareta, l'aforament es limita a 150 persones, es prendrà la temperatura en l'accés i els llocs estaran numerats i identificats per a cada persona assistent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ho explica un expert: El canvi que arribarà després de la pandèmia" "Una iniciativa valenciana cuinarà 10.000 menús de Nadal per a persones vulnerables"