L'Ajuntament de Càrcer tanca les seues instal·lacions davant d'un possible brot de coronavirus

Un dels funcionaris és «contacte estret» d'un positiu
El consistori ha decidit tancar com a mesura de prevenció davant un possible brot | Wikipedia

L'Ajuntament de Càrcer, en la comarca de la Ribera (València), ha tancat este dilluns les seues instal·lacions després de saber que un dels seus funcionaris ha estat en contacte amb un positiu en coronavirus. Es tracta d'una mesura de prevenció fins que es coneguen els resultats de les proves.

Segons informa 'Levante-EMV', no es coneix cap cas positiu entre els treballadors del consistori ara com ara, però l'Ajuntament ha preferit ser prudent. En este sentit, continuarà oferint servicis municipals però de forma telemàtica per a frenar un nou possible brot de Covid-19 en el territori valencià.

Este treballador va rebre un avís per part dels rastrejadors, en el que l'informaven que és considerat com un «contacte estret» d'una persona afectada pel coronavirus. Es tractaria d'un veí d'una altra localitat, ja que, segons l'última actualització de casos per municipis, no s'ha confirmat cap cas en Càrcer en els últims 14 dies.

Segons les mateixes fonts, des de que començà la pandèmia, només s'han registrat cinc casos positius en la localitat i cap persona ha mort amb esta malaltia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els experts avisen que la reobertura de les escoles penja d'un fil" "La revelació d'Illa sobre els brots de coronavirus en Espanya"