L'Ajuntament d'Oliva suspén totes les activitats per «prevenció» davant els rebrots de coronavirus

Un treballador ha donat positiu i un altra persona ha estat en contacte amb un contagiat
L'Ajuntament ja ha desinfectat les dependències | Wikipedia

L'Ajuntament d'Oliva, en la comarca de la Safor (València), ha informat que «suspén temporalment les activitats organitzades directament pels seus departaments, de manera preventiva», per l'augment de rebrots de coronavirus.

Esta decisió també s'ha pres, segons ha pogut saber 'ValènciaDiari', després de què un membre de l'Equip de Govern haja estat en contacte amb un positiu en coronavirus i que ahir mateix s'anunciara un cas positiu de Covid-19 entre els seus treballadors. A pesar d'això, el consistori ha assegurat que el treballador contagiat no presta els seus servicis en cap departament d’atenció al públic i que les instal·lacions en les que fa la seua faena ja han sigut desinfectades.

Tant la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública com l’Ajuntament d’Oliva, a través del servici de prevenció i riscos laborals, han activat els protocols establerts que consistixen en l’aïllament i seguiment dels contactes socials i familiars i en fer proves de detecció.

En este sentit, l'Ajuntament ha pres esta decisió com a forma preventiva i cada quinze dies reconsiderarà si manté la suspensió de les activitats o no. Una de les activitats que es posposen és l'Acte commemoratiu del Centenari de la declaració del Palau com a Monument Històric-Artístic Nacional previst per a este mateix divendres 24 de juliol.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dimitix un alcalde valencià per assetjament laboral" "Multes de fins a 1.200 euros per fumar en la platja"