L'Ajuntament de València anuncia com serà la nova avinguda del Port de la ciutat

S'eliminaran dos carrils de circulació i una banda d'aparcament
S'eliminaran dos carrils de circulació | Twitter

Este mat√≠ de dilluns la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Val√®ncia, Sandra G√≥mez, ha anunciat en una roda de premsa com ser√† la nova avinguda del Port de la ciutat. El canvi m√©s gran de l'obra √©s l'eliminaci√≥ de dos carrils de circulaci√≥ i una banda d'aparcament, amb el que es recuperar√† uns 7 metres.

Segons ha informat la Regidoria de Desenvolupament i Renovaci√≥ Urbana de Val√®ncia a trav√©s del seu compte de Twitter, l'objectiu del nou projecte de la renaturalitzaci√≥ de l'avinguda √©s recuperar espais per als vianants i crear un eix que connecte esta zona amb el centre de la ciutat.

Quant a les modificacions, a dem√©s d'eliminar dos carrils i una banda d'aparcament, les obres tamb√© comptaran amb una ampliaci√≥ de la vorera, es baixar√† el carril bici d'esta i es plantar√† molta vegetaci√≥ per a combatre la calor i el drenatge d'aig√ľes pluvials.

¬ęVolem millorar la qualitat de vida de la ciutadania¬Ľ

En total, la superf√≠cie d'actuaci√≥ ser√† d'uns 2,5 quil√≤metres de llarg i uns 75.000 m¬≤, amb el que es recuperaran  30.000 m¬≤ d'espai p√ļblic. D'esta forma, es quedaran 52.500 m¬≤ per a les persones i es reduiran 22.500 m¬≤ l'espai per als vehicles.

Segons ha explicat G√≥mez, el que es vol √©s ¬ęproporcionar espai p√ļblic de car√†cter universal que millore l‚Äôhabitabilitat i qualitat de vida de la ciutadania. Volem donar la volta als percentatges d'ocupaci√≥ d'espai¬Ľ.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El grup poblacional que comença hui la vacunació en el territori valencià" "Ribó posa una data per a la possible celebració de les Falles 2021"