L'Ajuntament de Xirivella programa diferents sessions d'exercici en línia per a la població

Les classes es fan a través de Youtube
Han preparat diferents sessions | PIXABAY

El Servici Municipal d’Esports de l'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), t’oferix un ampli ventall d’activitats de manera telemàtica per a incentivar l’exercici físic de la població mentres estan tancades les instal·lacions. Els servicis que s'estan oferint són:

  • Informació a la ciutadania sobre les condicions de la pràctica deportiva en funció de la normativa vigent a cada moment. Contacta amb el servici a través del correu: esports@xirivella.es  i exposa tots els teus dubtes.
  • Sessions diàries de programes d’adults de gimnàstica de manteniment, gimnàstica especial, ioga, pilates, aeròbic i pàdel adults, a través d'este canal YouTube.
  • Sessions d’entrenaments de diferents nivells de musculació, també en el canal de Youtube.
  • Respecte a les activitats de pàdel i patinatge, atés que actualment es permet fer activitat física en la via pública i espais a l’aire lliure, es fan 2 sessions setmanals per grup de programes d’Escola Esportiva de Pàdel i Patinatge, les que s’envien als alumnes a través de Whatsapp. Al seu torn, per a tots els veïns hi ha disponibles vídeos de cada una de les dos activitats, podent-se seguir en el canal de Youtube. 
  • Respecte a l’activitat de Futbol Sala, es fan 2 sessions setmanals per grup de programes d’Escola Esportiva de Futbol Sala a través de videoconferències per Zoom i Whatsapp els mateixos dies i horaris en els que es feien les classes presencials. A demés, els veïns poden fer esta activitat, a través de vídeos de sessions, en este canal de YouTube.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Tornen a pujar els contagis de coronavirus en Espanya" "URGENT: Els 31 nous brots valencians"