Alacant comença les visites guiades gratuïtes com a atractiu turístic per a reactivar el sector

L'objectiu és fomentar el turisme després de la crisi del coronavirus
Les visites seran en grups de 20 persones i duraran dos hores | Ajuntament d'Alacant

Alacant ha començat este dimecres 1 de juliol les visites guiades gratuïtes com a atractiu turístic per a reactivar el sector. La vicealcaldessa d'Alacant i edil de Turisme, Mari Carmen Sánchez, ha rebut este matí en la Plaça de l'Ajuntament al primer grup de visitants que dona per començades les visites guiades gratuïtes que ofereix el Patronat de Turisme i Platges d'Alacant.

L'objectiu d'esta activitat és accelerar la recuperació del sector turístic després de la crisi econòmica originada per l'alerta sanitària del Covid-19. Les visites, amb eixida a les 11.00 hores des de l'oficina de turisme de l'Ajuntament, estan organitzades de dimarts a diumenge per les zones més emblemàtiques de la ciutat i tenen una duració de dos hores.

Els grups són de 20 persones i hauran de respectar-se les mesures de distanciament social i les mascaretes seran obligatòries. Les reserves dels turistes es faran a través dels servicis del Patronat Municipal de Turisme i Platges per rigorós ordre d'entrada, a través d'un formulari que estarà disponible en el web del Patronat (www.alicanteturismo.com).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"València, seu dels Premis Goya 2021" "Marcos, el valencià amb coronavirus que ha eixit de l'UCI després de 101 dies"