Almàssera acull un cicle de contacontes infantil durant tot este any

Cada contacontes estarà disponible en el canal de Youtube de l'Ajuntament durant 7 dies
El primer contacontes ja està disponible en línia | Cedida

L'Ajuntament d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha anunciat que des d'este divendres, 29 de gener, la Regidoria de Cultura del municipi ha posat en marxa un nou programa cultural per a 2021. 

Es tracta d'un cicle de contacontes que oferiran l'últim divendres de cada mes per al públic infantil que tindrà lloc en la Biblioteca Municipal d'Almàssera, a càrrec de Rebombori Cultural.

L'objectiu d'este programa és acostar els contes i fomentar la passió per la cultura en les persones jóvens. Cal destacar que mentres dure l'actual situació i les restriccions vigents, els contacontes estaran disponibles de forma virtual al canal de 'Youtube' del consistori d'Almàssera, a on el públic podrà reproduir-los des del seu llançament durant 7 dies.

Entra al següent enllaç i descobrix el primer dels contes infantils. El primer dels contacontes és 'Peus Negres', que tracta sobre el fenomen de la migració a la nostra societat. Â«Som habitants del món, formem part de la humanitat i valors com la solidaritat i la tolerància han d'estar en la base de la nostra educació», és el lema d'este primer contacontes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Els vents superen els 90 quilòmetres per hora en el territori valencià" "La dona d'un jugador del Madrid: «S'alimentava de les mostres del súper per viure»"