Andreu Buenafuente i Silvia Abril presentaran els premis Goya

La parella tornarà a presentar la gala dels premis Goya
Andreu Buenafuente i Silvia Abril durant la gala dels Goya | GTRES

Els còmics Sílvia Abril i Andreu Buenafuente estan d'enhorabona, ja que han sigut triats per a tornar a presentar els premis Goya per segon any consecutiu.

Andreu Buenafuente i Silvia Abril repetixen

La parella ja van ser els conductors de la gala de l'última edició dels guardons del cinema espanyol. El seu bon treball ha sigut premiat amb esta decisió. Els últims Goya van tindre 4 milions de teleespectadors, una molt bona xifra.

  

La cerimònia de lliurament dels premis de l'Acadèmia de Cine se celebrarà el pròxim 25 de gener en el Palau d'Esports José María Martín Carpena de Màlaga. En esta pròxima edició, la cita estarà produïda per l'Acadèmia de Cine en col·laboració amb El Terrat. L'acte estarà amenitzat i dirigit per Abril i Buenafuente al costat d'Enric Cambray i David Lillo.

  

«Com més temps estàs, més conscient eres del veritablement emocionant. Que després de tants anys, confien en un per presentar la gala més important és un honor», ha declarat Andreu Buenafuente, mentres que la seua esposa opina que «el sabor de boca que va quedar d'esta experiència no va poder ser millor. Amb esta sensació, presentar de nou la gala dels Goya no pot ser més estimulant».

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!